A vasárnap a heti trend napja a Velveten, megint jelentkezünk egy divatösszeállítással, amiben az utóbbi pár nap fotóanyagából lehet megnézni hat olyan hírességet, akik valamilyen szempontból figyelemreméltóan öltözködtek fel, talán arra bazírozva, hogy ezzel sikeresen felhívják magukra az ön figyelmét a sajtón vagy a közösségi médián keresztül – talán valami egészen más célból.

Scout Willis

Scout Willis a középső Demi Moore és Bruce Willis három lánya közül, és a 29 éves híresség éppen egy úton kelt át Los Angelesben a héten, amikor egy fotós lefényképezte. A szett alapja egy barna, kicsit hippis beütésű miniruha, de a kiegészítők azok, amik miatt Scout Willisnek helye lett ebben az összeállításban. A képre kattintva érdemes megnézni a híresség cowgirlcsizmáját, de a legjópofább az egészben a kutyabatyu, amit a címben is kiemeltem, és amit minden bizonnyal ön is megcsodált már a fenti fotón.

Irina Shayk

Kevésbé van lehetősége lengén öltözködni Irina Shayknak, tekintettel arra, hogy ő Scout Willisszel szemben nem Los Angelesben, hanem New Yorkban tartózkodik. A hippis beütés és a '60-as, '70-es évek divatja nála is visszaköszön, baromi jó szabása van ennek a jól bélelt télikabátnak, amit a 35 éves modell, ha már modell, a hidegben is úgy hord, hogy a köldöke azért csak kilátszódjon! A kabáton és a fekete napszemüvegen, maszkon és bakancson kívül minden okkersárga ebben az összeállításban: nehéz tél közepén ennél feltűnőbb színt választani.

Ashley Roberts

Én nem is láttam a Doktor Szöszit, de Ashley Roberts szettjéről mégis rögtön Reese Witherspoon híres vígjátéka jutott eszembe. Őnála elsősorban a macskaszem alakú napszemüveg idézi a huszadik századot, bár nem mintha a szett többi része különösebben modern lenne: egy rózsaszín-fehér-arany kombinációval operáló szett ez, amiben a Pussycat Dolls tagja inkább kelti egy önmagát 98%-ig komolyan vevő üzletasszony, mint egy táncos-énekesnő benyomását.

Heidi Klum

Berlinben divathét van-volt az elmúlt napokban, ezen jelent meg Heidi Klum pénteken egy szinte teljesen fehér összeállításban, amelyben a maszk díszítése rímel a felsőrész díszítésére. Ez szintén egy elég hivatalos öltözék, ami egy irodában is teljesen a helyén lenne, de ez nem annyira testrefeszülő, mint Ashley Robertsé, hanem éppen, hogy az a pláne benne, mennyire látványosan bő szabású. A napokban Klum egyébként a lánya révén szerepelt a hírekben, közös címlapon szerepeltek.

Cardi B

Elérkeztünk a címben beígért Cardi B-hez és az ő meztelenruhájához, a valószínűleg egész Los Angelesben a péntek este legfurább estélyije volt. Az hagyján, hogy a maszk nála is passzol színben a többihez, a leglátványosabb az a luxuskedvelő rappernő megjelenésében, hogy felül egy kötött pulcsinak indul ez a különleges darab, de alatta egy rajz van, ami viselője pucér, illetve tangás testét sejteti futurisztikus kivitelben és színekben.

Marc Jacobs

Ki tetszett a legjobban?

Hatodiknak pedig Marc Jacobs divattervező fotóit ajánlom az ön figyelmébe, de pont a fentin látszik a legkevesebb érdekes, szóval mindenképpen muszáj kattintani ahhoz, hogy az ember teljes egészében értékelni tudja, hogy mit mutatott meg az 57 éves divattervező csütörtökön ebédidőben a New York-i járókelőknek. Bézs színű, elegáns télikabátjához egy feltűrt szárú farmert vett ugyanis, és a nadrág szára minden bizonnyal azért van feltűrve, hogy még jobban érvényesüljön a bakancs/csizma, amit Jacobs visel hozzá: az a legizgalmasabb az egészben. Lakatos Márk minden bizonnyal erre a lábbelire szavazna, de mi most az ön véleményére vagyunk kíváncsiak: kinek az öltözéke tetszett a legjobban?