Itt a vasárnap, és ezt a hetet is egy heti trenddel zárjuk. A Velvet több, mint 10 éve rendszeresen megjelenő divatösszeállításában hol hazai, hol külföldi hírességek öltözködését figyeljük, de most arra gondoltam, ne válasszuk folyton ketté ezt a két kategóriát, sőt, érdekes lenne egyszer összehasonlítani a magyar instasztárok stílusát a világ minden táján ismert celebekével. Kiválasztottam ezért három-három különösen szexi posztot erről a hétről hazai, illetve külföldi instagramozóktól: önnek melyikük posztja tetszik a legjobban? Kíváncsian várjuk, ki kapja a legtöbb voksot!

Tóth Andi

Tóth Andi egy reklámposzthoz készítette el a fenti fotó párját, de ez talán még jobban sikerült mint a korábbi: diszkrét, de profi smink, szexin ziláltra megcsinált haj, és persze a sportos melltartó, aminek a sportossága azért fontos, mert így megmarad az otthonszelfizgetős hangulata a képeknek, és nem lengi át a projektet az erotikus fotózások hangulata.

Mészáros Mercédesz

A kedvenc kanadai-magyar influenszerünk, Mészáros Mercédesz hetek óta itthonról tolja a posztokat, a legfrissebb képén a Parlament előtt pózol. A legjobb fotója a héten azonban talán a fenti volt, akik szeretik a retrós hangulatot, azoknak biztos bejön: a felsőruházatot Mészáros Mercédesz egy hanglemezre cserélte, és a háttérben régi, könnyű- és komolyzenei albumok borítói láthatók.

Gelencsér Tímea

Gelencsér Tímea a havazásra tekintettel a snowboardozásról posztolt aranyba és feketébe öltzöve. Az ölében a deszkát tartja, de azért a fekete dressz és a bő, aranyszínű felső nem igazán sportruházat, főleg nem az a hatalmas betűkből álló Moschino nyaklánc, dehát pont ez a poén az egészben. Az Exatlon műsorvezetője azt mondja, évek óta nem snowboardozott már, mert a szerződései általában tiltják neki az ilyen veszélyes extrém sportokat.

Addison Rae

És akkor nézzünk néhány külföldi nagyágyút, hogy összehasonlíthassuk, többet tudnak-e ők a hazai instasztároknál! Itt van például a TikTok királynője, Addison Rae, aki azért az Instagramról sem hiányzik, és ezen a héten úgy döntött, hogy egy business casual szettjét mutatja meg, azaz egy olyan összeállítást, amit akkor visel, ha üzleti ügyben kell találkoznia valakivel. Végülis nincs abban semmi meglepő, ha az ember a covid-járvány kellős közepén az üzleti ügyeit is az ágyán heverve intézi a sötétkék különböző árnyalataival operáló, jól dekoltált nadrágkosztümben, magassarkúban, és jókora karikafülbevalóban.

Demi Rose

Az előző heti trendben szexi, de téli szetteket mutattunk, hát Demi Rose Mawbytól ebbe a heti trendbe szintén egy síruhás összeállítást választottam először, de a posztot vasárnap éjszaka törölte, úgyhogy FRISSÍTÉS!, álljon itt helyette a fenti kép. A brit modell-influenszer egy ruhát nem tartalmazó képpel is megbombázta követőit a napokban, itt csak egy fejkendő és egy napszemüveg van rajta, mintha a negyvenes évek lenne, és éppen egy nudista túrára indulna egy automobillal.

Ariana Grande

Ki tetszett a legjobban?

És végül Ariana Grande is influenszerkedett egyet a héten. Tette ezt azért, hogy felhívja a figyelmet, hogy az orális szexről szóló, 34+35 című számának van egy új remixe, amiben Nemújpesti Doja Cat és Megan Thee Stallion is közreműködnek.

A 27 éves énekesnő a haját ugyanúgy lófarokba összefogva viseli ezen a képen is, mint ahogy lassan már egy évtizede megszokhattuk tőle, és úgy egyébként sem tartalmaz sok újdonságot a fenti fotó stylingja. Tartalmaz viszont egy szexi, fekete dresszt, hozzáillően fekete tűsarkút, neccharisnyát, szintén sötét sminket és egy földreheveredős pózt.

Vajon mit csinál éppen Ariana Grande a földön? Megfáradt egy kicsit? Fáj a lába a kényelmetlennek tűnő cipőtől? Esetleg kiesett a kontaktlencséje és nem találja a padlószőnyegen? Nyilván ennél valami szexibbre kell gondolni a kép láttán, és pont az benne az izgalmas, hogy bár a póz nem annyira kihívóan szexi, azért mégiscsak szokatlan.

Önnek hogy tetszenek a fenti képek? Melyik lett a kedvence? Kérjük, szavazzon!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Influenszerkedés itthon vs külföldön: ki nyerte ezt a hetet?

Hasonlítsuk össze Tóth Andi, Mészáros Mercédesz és Gelencsér Tímea egy-egy szexi posztját a nemzetközi mezőnnyel! Ön szerint megállják a helyüket?

13 · Jan 17, 2021 06:01pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments