Elnézést kért és egy órával később törölte magát Twitterről Sia, írja a Variety, miután az énekesnő reagált a filmjét ért kritikákra. Music című filmje szerdán két Golden Globe-jelölést is kapott: a legjobb komédia/musical és a legjobb női főszereplő (Kate Hudson) kategóriában versenyezhet.  

Az autistákról szóló filmben (amely témát Sia különleges megközelítésből ábrázolt, és amiért korábban elítélő kritikákat is kapott), nemcsak Hudson, hanem a videóklipjeiből ismert Maddie Ziegler is szerepelni fog. 

Siát azért kritizálták, mert a filmben van egy olyan jelenet, amelyben korlátozzák egy autizmus spektrumzavarral élő személy mozgását. Ez sokak számára azért volt felháborító, mert hasonló élmények traumatizálták őket korábban (mások pedig egyszerűen önmagáért ítélték el a jelenetet). Az énekesnő/ újdonsült filmrendező tudomásul vette a kritikákat, majd elnézést kért, amiért a film készítése előtt nem végzett elég alapos kutatást. Megígérte, hogy a film következő változataiban nem lesznek ilyen jelenetek, levetítése előtt pedig lesz majd egy figyelmeztetés, hogy a film készítői nem támogatják vagy ajánlják az ilyen eljárásokat autista személyek esetében, és kérje mindenki erre specializálódott szakemberek segítségét, hogy biztonságosan segíthessen az ilyen rohamok előfordulásakor.