A heti trend a Velvet vasárnaponként jelentkező cikksorozata, amiben mindig az öltözködésről van szó, és mindig hat közül választjuk ki olvasóink szavazatai alapján a legjobbat. Amit most ön olvas, az egy klasszikus heti trend így advent 3. vasárnapján: mutatunk az elmúlt egy hétből hat divatosan-látványosan felöltözött női hírességet, és azt kérdezzük legalul, hogy önnek ki lett a kedvence a hatból.

Maddie Ziegler

A múlt hét vasárnap estével kezdjük, ekkor volt Los Angelesben az MTV Movie TV Awards nevű gála. Az eseményen részt vett a Sia videóklipjeiből még kislányként megismert Maddie Ziegler is, az Abodi nevű márka 2019-2020-as ősz-téli kollekciójának egyik darabját viselve. Abodi Dóra Kolozsváron született és Budapesten nőtt fel, kreációit az utóbbi években olyan hírességek viselik, mint Janelle Monáe vagy Paris Hilton. Most Maddie Ziegleren volt a sor, aki ezt a csupafekete, látványosan aszimmetrikus nadrágkosztümöt választotta.

Gwen Stefani

Gwen Stefaninak elég erős hete volt, amit olvasóink egy szavazással már megerősítettek nekünk néhány napja. Az énekesnő új albumának csinálja a felhajtást minden lehetséges eszközzel, inklúding azzal, hogy próbálja minél látványosabb szettekben zsűrizni a The Voice című tehetségkutatót. Hétfőn például ebben a rózsaszín, gyakorlatilag csak csatokból és övekből álló ruciban szerepelt a tévében, és ami ezt a dresszt a színen kívül egyértelműen elviszi egy Barbie-s irányba, az egyrészt a frizura és a hajszín, másrészt meg a szintén pink csizma. Ha létezne nyakörves szado-mazó Barbie, akkor valószínűleg nagyjából így nézne ki.

Jourdan Dunn

Egy szerda esti, londoni eseményre lépünk most tovább, a MOBO Awardsra. MOBO=Music Of Black Origin, azaz a fekete eredetű zenék gálája volt ez, és az eseményen részt vett Jourdan Dunn modell egy látványosan dekoltált, csodásan testhezsimuló, sellőfazonú ruhában. A galériában (ahol mindenkiről több kép látható, szóval érdemes kattintani!) azt írom kicsit elnagyoltan, hogy leopárdmintás ez a ruha, de persze ez egy képzeletbeli leopárd, merthogy az igaziaknak nem pont ilyen a bundája. Mondjuk minél tovább meredek erre a mintára, annál kevésbé vagyok biztos benne, hogy ez egy állatra akart-e egyáltalán hasonlítani.

Leomie Anderson

Leomie Anderson egy brit modell, valószínűleg annak kapcsán hallottak eddig a legtöbben róla, hogy Palvin Barbarához hasonlóan ő is a Victoria's Secret angyalstátuszú modellje. Bár már lassan itt a karácsony és Mariah Carey vezeti már megint a hallgatottsági listákat, Anderson a MOBO Awardson még egy kicsit visszanyúlt az őszhöz, mert áttetsző öltözékén színes falevelek hullanak. Persze a legfontosabb részekre mindig esik egypár levél, különben kénytelenek lennénk 18+-os karikát tenni ezekre a fotókra.

Cher

Következzen most a showbiznisz egyik legnagyobb élő legendája, Cher, aki a héten Londonban volt, és éppen indult valahova a szállodájából, amikor a fenti fotók készültek róla. Maddie Ziegler blézeréhez némiképp hasonlóan ez a kabát is aszimmetrikusan gombolódik, de ez nem egyszínű, hanem fekete-fehér, és a jópofaság az benne, hogy van hozzá passzoló, szintén ferdén fekete-fehér svájcisapka. Cher ehhez a látványos kabáthoz egy sima kék farmert és egy fekete maszkot vett.

Dua Lipa

Ki tetszett a legjobban?

Dua Lipa látható a fenti képen, ő a Billboard magazin Women In Music című, női zenei gáláján szerepelt csütörtökön. Az énekesnőtől a lehető legmeredekebb és legbevállalósabb dolgokat is megszoktuk már, de úgy érezte, hogy ez nem az az alkalom, ahol sokkolni kéne, hanem inkább a glamúrra ment rá, de mennyire ráment! Egy klasszikus, királykisasszonyos fazonú estélyi ez, de komoly fekete színben. Az énekesnő fekete haja nagyon egyszerűen van megcsinálva ehhez a szetthez, úgy látszik, nem a látványosan szabadjára engedett frizurák hete volt ez. Önnek ki tetszett a legjobban? Ha végignézte a fotókat, várjuk a szavazatát!