Ebben a posztban a hazai hírességekkel kapcsolatos friss híreket szemlézem, illetve nézni- és olvasnivalókat ajánlok az ön figyelmébe abban a reményben, hogy lesz közte egy-kettő, amit szórakoztatónak vagy elgondolkodtatónak talál.

Pápai Joci a Life TV-n az Ébredj velünk című műsorban arról beszélt Joshi Bharat műsorvezetőnek, hogy 22-23 éves kora körül, amikor egy éve volt együtt a barátnőjével, a szerelme teherbe esett. Az Eurovíziót azóta kétszer megjárt énekes és párja igen rossz anyagi helyzetben volt ekkor, azt mondja, szinte semmijük sem volt.

Nem éreztük azt, hogy biztonságot tudunk adni ennek a gyereknek és elterveztük, hogy nem tartjuk meg. És az utolsó pillanatban, mivel istenfélő emberek vagyunk, egyszerűen nem tudtuk...

Joshi Bharat itt beleszól a gondolatmenetbe, de picivel később Pápai Joci folytatja azzal, hogy már minden el volt rendezve, de a tervezett beavatkozás előtt az utolsó pillanatban gondolták meg magukat:

Felkeltünk hajnalban és mondtuk, hogy hiába, hogy az utolsó pénzünket befizettük erre a dologra, azt mondtuk, hogy ezt nem tehetjük meg. És aztán így 16 év távlatában azt gondoljuk, hogy a legjobb döntést hoztuk.

A fentieket alább lehet megtekinteni videón.

Továbbá:

  • Szintén a Life TV-n, de a Bréking című műsorban Gallusz Niki énekesnő a férfi nemi szervre a „kukacka” szót használta. A kifejezés abban a szövegkörnyezetben hangzott el az nlc.hu tudósítása szerint, hogy Gallusz egy barátnője vett egy használt telefont, aminek egy magyar rapper volt az előző tulajdonosa, és megnézték a benne maradt fotókat: „egy rapper kukackáját láttam véletlenül. Mert eladta a telefonját és nem törölte le, és odaadta, és az a csajszi, aki megkapta ezt a telefont, nézegette a bent maradt infókat, és megtalálta benne.
  • Kommunikáció- és médiatudomány szakon diplomázott le Dallos Bogi énekesnő és X-faktoros mentor, ezen belül PR-, marketing- és reklámspecializáción szerzett Dallos egy év csúszással diplomát, Zoomon keresztül államvizsgázva. A híresség nappali tagozatra járt és jó osztályközössége volt az egyetemen, mesélte ma reggel a Reggeli című műsorban. Az adás megfelelő részletét ide kattintva lehet megtekinteni. Dallos Bogi ezt követően most jogosítványt szeretne szerezni.
  • Aki már olvasta a Velvet interjúját Bihari Ádám stílustanácsadóval a férfidivatról, de szívesen olvasgatna még a témában, az kattintson át a gentlemansreview.hu című oldalra, ahol Lakatos Márk beszél ugyanerről a témáról. Az egyik legérdekesebb gondolat az interjúból: „a klasszikus elegancia egy fontos dolog, amit sajnos egyre inkább arra használnak, hogy sok-sok újgazdag bunkót úriembernek próbáljanak meg eladni. Sokan azt gondolják, mert három öltözködési szabályt betartanak, át lehet ugrani azt a nagy szakadékot, amely köztük és a valódi dzsentlemenek közt tátong.”
  • Van a Való Világnak egy Jöttem, láttam, buktam! című toldalékműsora a már kiesett játékosokról, amiben VV Fru édesanyja azt mondja, hogy nem örül, hogy lánya összejött VV Renátóval. Utóbbi az alábbi videó szerint megsértődik azon, hogy Nádai Anikó belekérdez a mondandójába, és figyelmezteti a műsorvezetőt azzal, hogy „beszélek”. Erre Nádai, aki annak idején maga is a Való Világ játékosa volt, így szól vissza: „oké, tehát ez nem az a hely és nem az a szituáció, Renátó, ahol te ezt megengedheted magadnak, oké? És ez rohadt kellemetlen, és nem nekem.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírek: Pápai Jociék 16 éve az utolsó pénzüket is befizették abortuszra, Dallos Bogi most diplomázott le

Pápaiék az utolsó pillanatban gondolták meg magukat, Dallos Bogi most jogsit szeretne, Nádai Anikó VV Renátónak szólt be, Lakatos Márk pedig az újgazdagoknak.

236 · Feb 08, 2021 11:35am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments