Ebben a posztban hazai hírességekkel kapcsolatos friss értesüléseket lehet olvasni. Ha ön a világ folyását nagyban meghatározó híreket keresi, akkor  rossz helyen jár, de remélhetőleg érdekesnek vagy elgondolkodtatónak találja majd az alábbi olvasni- és néznivalókat.

Lippai Lászlót színházi, illetve szinkronszínészként ismerhetik sokan, de szerepet kapott az RTL Klubon a Drága örökösök című sorozatban is, talán innen, Benedek szerepéről ismerik a legtöbben. A 61 éves művész most a arról nyilatkozott, hogy december 28-án, pont a születésnapján elhagyta a felesége 30 év házasság után.

Nem vettem észre, hogy baj van, de bánt, hogy talán nem figyeltem rá eléggé, pedig most is szeretem és aggódom érte

 – többek között ezt nyilatkozta Lippai László a történtekről. A további részleteket a Blikknél lehet elolvasni.

Ezen kívül:

  • Horváth Tamást többek között a 2017-es Sztárban sztárból és a 2018-as Nagy Duettből ismerhetik a TV2 nézői, benne volt ő a Sztárban sztár leszek zsűrijében is. Ez utóbbi műsor most újraindul, de már Horváth Tamás nélkül. A Bors a TV2 közleményét is beszerezte a témában, amelynek legfontosabb mondata: „egyértelmű volt számunkra, hogy a Sztárban Sztár leszek! következő évadában nem dolgozunk együtt Horváth Tomival”. Az okokról közelebbi azonban nem derül ki a nyilatkozatból.
  • A Fókusz csinált egy videót arról, hogyan készül a budapesti állatkert és néhány hazai híresség Valentin-napra, itt lehet megnézni. Peller Annának és Lukács Mikinek, a Reggeli műsorvezetőinek pont 15 éve éppen ezen a napon volt az eljegyzése.
  • És íme egy hosszas videó, amiben Havas Henrik kifejti, hogy az őt zaklatással vádoló Baukó Évát nemhogy nem zaklatta, még csak nem is alkalmazta soha, holott az egykori Való Világ-játékos azt mondja, annak idején a titkárnője volt Havasnak. Havas Henrik többek között azt mondja, állításait Nagy Alekosz is alá tudja támasztani.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Elhagyta a felesége Lippai Lászlót, a Drága örökösök 61 éves sztárját

A hírösszefoglalóban még: Horváth Tamást kirúgták a TV2-től, és Havas Henrik nagyon sokat beszél Baukó Éváról.

2 · Feb 13, 2021 10:54am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments