Ebben az összeállításban hazai hírességekre vonatkozó érdekességeket-információkat olvashat, mindegyik egy-egy Instagram-poszthoz kapcsolódik.

A ma megjelent Story magazin címlapján Rubint Réka látható, akinek két évvel ezelőtt hunyt el az édesapja. Rubint azt mondja, a mai napig érzi mégis édesapja jelenlétét, aki „őzekkel üzen” üzen neki – olvasható a címlapon. Ez a téma 2019 őszén is előkerült már, akkor Rubint ezt nyilatkozta:

Most már nem küld jeleket. Édesapám vadász volt, legjobban az erdőben szeretett lenni. Amíg jártam A Konyhafőnök VIP forgatásaira, minden hajnalban megjelent egy vad az erdő melletti házunknál. Aztán egy napon nem küldött se őzet, se vaddisznót.

Palvin Barbara újabb videót tett közzé arról, amikor szerelmével Magyarországon jártak, ebben Dylan Sprouse többek között megcsördít egy karikás ostort.

Pál Dénes, a The Voice-ból és a Sztárban sztárból is ismert énekes a koronavírus miatt nem igazán dolgozik mostanában énekesként, ehelyett grafikusként indított egy vállalkozást, amint arról a Reggeliben beszélt, hozzátéve, hogy azért végleg nem hagyott fel a zenéléssel természetesen.

Pál Dénes vállalkozása a Szívhangkép, egyedi képeket készítenek igazi szívhangok felvételeiből. A vállalkozásnak van saját Instája természetesen, íme egy példa az alkotásokra.

Kiszel Tünde médiaszemélyiség pedig Győrfi Pállal, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjével forgat valamit a TV2 számára, ezt az alábbi poszttal jelentette be.

És most, hogy vége a farsangnak és szerdán megkezdődött a nagyböjt, az RTL Klub összeszedett néhány gyerekkori, jelmezes fotót hazai hírességekről, kezdve Csonka Andrással.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Rubint Rékának elhunyt édesapja „őzekkel üzen”, Pál Dénes énekesből grafikus lett és más hírek

Ebben az Instahíradóban meg lehet még nézni, ahogy Dylan Sprouse karikás ostort csördít Palvin Barbarának, vagy hogy kivel forgat Kiszel Tünde.

12 · Feb 18, 2021 10:07am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments