Bejelentések, megmutatások, üzenések és nosztalgiatrip: ez történt mostanában a magyar hírességek Instagram-oldalain, kezdjük is a bemutatást. Ez itt az Instahíradó!

Liptai Claudia egy zenés videómontázzsal jelentette be, hogy a Ruhángután nevű butikja, amelyben használt gyerekruhákat árul, a jövő héttől bezár, de most még nyitva van. Ha az idén nyitott boltról szeretne többet megtudni, erre a videóra kattintson, ha pedig a bejelentős videóra kíváncsi, akkor az alábbira!

Fenyő Iván is bejelentett, méghozzá azt, hogy megújult a honlapja, és a színészi pályafutása mellett most már mást is találhat rajta az, aki odanéz. „Mindent, ami nekem az emberi misztériumban fontos. A Tudatosságot, a filozofálást, az írást, az elmélkedést Emberről és Világról, a Meditációt, a Bölcsességeket, az Ébredést, a Spiritualitást, minden ehhez kapcsolódót. Ez az oldal így minden ilyen irányú tevékenységemet magába foglalja” – írta a bejegyzéshez, de még rengeteg egyebet is, úgyhogy kattintsanak át az Instagramjára, vagy egyenesen az új honlapjára (ahol a Fenyő-féle online beszélgetésekre is lehet jelentkezni), esetleg a videóira.

Gáspár Laci néhány régi fotót vett elő magáról: azt írja, 15 évesek ezek a képek, akkor készültek, amikor a Need For Speed nevű játék magyar reklámarca volt. Egy kommentelő szerint csak 13,5 éve volt mindez. Akárhogy is, időutazásnak elég vicces.

Opitz Barbara is ráérzett a nosztalgiázós vonalra: a szokásos szexizős kontent helyett ezúttal azt mutatta meg, hogyan zongorázott 14 évesen.

Sáfrány Emese viszont friss képet mutatott magáról: várandóssága 21. hetében jár. Ha kíváncsi a terhességével és a párkapcsolatával kapcsolatos dolgokra, ezt a korábbi posztunkat ajánljuk.

Dér Heni pedig egy kicsit extravagánsabb terhesfotózáson állt modellt. Ha további érdekes képeket nézne meg az énekesnőről, akkor ebben a posztban például az esküvői fotóiból láthat egy válogatást.

Horváth Éva ritkán megy bele aktualitásokba, de most kivételesen üzent egyet: kitartást kívánt mindenkinek, aki a következő időszakban a gyereke társaságában fog otthonról dolgozni, illetve azoknak a vállalkozásoknak, amelyek már alig tartják magukat.

Kárpáti Rebeka pedig megosztott egy Márai-idézetet a tükörről, amibe bele kell nézni – egy tükör fotójával, amelybe nem néz bele senki. Nagyon meta.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Átmenetileg bezár Liptai Claudia ruhaboltja

Sáfrány Emese pedig a terhességét hangsúlyozó fotót tett közzé magáról. Instahíradó, magyar kiadás!

3 · Mar 05, 2021 02:52pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments