Az alábbiakban összefoglaljuk, mi derült ki ismert magyar emberekkel a legutóbbi hírösszefoglalónk óta – más lapok, a Fókusz és és az Instagram szerint.

Ezek:

Pásztor Anna eddig albérletről albérletre járt, de most a nevelőapja örökölt egy tanyát, amit a nevére írat. Ez nagy segítség a zenésznek, akinek a bevételi forrásait eleve megcsappantotta a koronavírus-miatti lezárt világ. A Blikk írt hosszabban a történetéről, ha esetleg nem tudnák, miért mondhatja, hogy három apja van, érdemes elolvasni. Ami a friss fejlemények szempontjából fontos, hogy az őt 13 éven át nevelő Pásztor Attilával, illetve az édesanyjábval 16 évesen megromlott a kapcsolata, mert míg a szülők beléptek egy szigorú elveket követő vallási közösségbe, ő éppen lázadó tini volt. Végül az akkori barátja szöktette meg otthonról egy Ladával, ekkor költözött Bereményi Gézához, akit sokáig a vér szerinti apjának hitt (nem ő az). Most viszont rendeződni látszik így a szüleivel való kapcsolata.

Megyeri Csilla műsorvezetőnek kamaszkorában súlyos, gyulladt pattanásai voltak, de mivel nem jól kezelték azokat, egyenetlen, heges maradt az arcbőre. De most már nem lesz az, mert a hasáról leszívott zsírral összekevert saját vérét fecskendezték bele plasztikailag, tudósít a Blikk.

Ugyancsak a Blikk ír arról, hogy Gáspár Zsolt, Gáspár Győző öccse keltette azt a nádastüzet, amely a testvérek házai között ütött ki, és állítólag azzal a veszéllyel fenyegetett, hogy leég utóbbiak háza. Gáspár Győző szerint az öcs „bolond ember, az agyára ment a siker. Arról nem is beszélve, hogy elvileg koronavírusos, mégis maszk nélkül mászkált az utcán”, és a biztonsági kamera felvétele alapján egyértelmű, hogy ő a felelős a történtekért, ráadául Gáspár Bea szerint direkt olyan területen gyújtogatott, ami az ő házukhoz esik közelebb. Gáspár Zsolt minderről azt mondta, „a gyerekeim nagyon köhögtek, allergiásak a nádra, a szél meg fújta a polleneket, ezért csináltam egy tisztasági gyújtást. Minden biztonságos volt, Győzőék csak balhéznak, Bea is jobban tenné, ha inkább a főzéssel foglalkozna. [...] Nem jeleztem nekik, hogy tüzet gyújtok, nem vagyok én bűnöző, hogy szólnom kelljen ilyenről, főleg mert az az én telkem is. Győzőék pánikbetegek, kell nekik a hírverés, viszont én így kiküldhetem a gyerekeimet az udvarra focizni, mert nincs nád, nincs pollen”. A helyszínre mindenesetre kivonultak a tűzoltók, vizsgálat indult, aminek az is lehet a vége, hogy Gáspár Zsoltot megbüntetik.

Képileg:

Horváth Éva megetetett egy hattyút.

Sáfrány Emese leírt egy mintaétrendet, hogy az érdeklődők képbe kerülhessenek, mit eszik most, terhesen. Íme, ez van előirányozva szerdára: „Reggeli: gyümölcs turmix (banán, mangó, áfonya); Tízórai: maréknyi mandula; Ebéd: saláta (sok féle zöldség) hajdinával; Uzsonna: tápióka puding; Vacsora: vegán melegszendvics (élesztőmentes hajdina kenyér), friss zöld saláta”. A többiért kattintsanak a képre! Kommentekben természetesen azonnal felvetődött, mások ennyitől éhen halnának, illetve volt olyan is, aki a délelőtt elfogyasztott szénhidrát-mennyiséget sérelmezte. A celebritás egy kommentben közölte, „szerintem mindenki aki tisztán eszik érzi mit kíván a teste, mi esik neki jól”, ő pedig sokszor van úgy vele, hogy nem is tudna többet enni.

Mihalik Enikő megmutatta, hogyan nézett ki a hasa január 25-én. A modell férjhez ment, gyereket vár – ha a részletekre kíváncsiak, ezt a korábbi posztunkat ajánljuk.

Lakatos Márk pedig luxuskategóriásan drága marhát sütött a Fókuszban. Elmondása szerint annyira jó lett, hogy ha soha többé nem lenne párkapcsolata, akkor is megérte volna.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Facebook Comments