Ebben a posztban hazai hírességek friss Instagram-posztjai közül válogattuk ki a legérdekesebbeket.

Palvin Barbara a szerelmével, Dylan Sprouse-zal közös szelfit posztolt, persze csodásan néznek ki rajta mind a ketten. Annyi hírértéke van a képnek, hogy a magyar modell Instagramján most bukkan fel először a párja ilyen kiszőkített hajjal, igaz, a brékingtől elég messze van a dolog, mivel Sprouse a saját fiókjába pakolt már fotót kihidrogénezett sérójáról. Mindenestre a színész eredeti hajszínét a fenti, 2020-as fotón lehet például megfigyelni.

Esteleg még annyi érdekesség van a dologban, hogy mindehhez valamiért vidraemojit fűzött hozzá Palvin Barbara képleírásként, aminek az okát és/vagy jelentését szerkesztőségünk tagjai nem tudják megmagyarázni. Ha ön alább nem látná, kattintson ide, egy vízben hanyatt fekve fürdőző vidra van ott a képleírásban! A Facebookon szívesen olvasnánk a hozzászólásokban egy-két ötletet arra, hogy Palvin vajon miért pont vidrával kommentelte ezt a képet.

Tóth Gabi szintén posztolt egyet ma egy ugyancsak kicsit rejtélyes képleírással.

#kibírjuk

– fűzi hozzá az alábbi fotóhoz. A legkézenfekvőbbnek az tűnik, hogy a koronavírus harmadik hullámára utal, merthogy ez az, amit jelenleg mindannyiunknak ki kell bírnunk, csak elég nehéz ezt a témát kapcsolatba hozni a fotóval, szóval lehet, hogy mégse erre gondolt az énekesnő. Ha ön nálam jobban érti Tóth Gabi hashtagjeit, a Facebookon várjuk ennek a magyarázatát is.

A következő poszt szerint Sáfrány Emese lement egyet sétálni, és közben egy üres babakocsit tolt. Ő azonban megmagyarázza, hogy miért tette ezt:

Muszáj volt kipróbálnom és elvinni egy körre az új szerzeményünket!

Merthogy ez egy reklámposzt, és a Piciszoba nevű bababoltot népszerűsíti, ahonnan a reklámozandó babakocsi származik.

Mardollal folytatjuk, aki a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Yvonne Dederick lánya. Ő egy egészen különleges sminket szeretne mutatni önnek.

És végül álljon itt a magyar InStlye magazin legújabb címlapja, a borítón ugyanis megint egy olyan személy látható, aki nem tartozik a tipikus címlapmodellek közé. A cover girl ezúttal Szalay Anna Lilla, aki Down-szindrómával él, és aktivistaként is dolgozik. Szalay Anna Lilla saját Instáját ide kattintva lehet megnézni-bekövetni.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Instahíradó: Palvin Barbara vidraemojival mutatta meg szerelme új hajszínét

Dylan Sprouse nagyon szőke lett, Sáfrány Emese levitt egy üres babakocsit egy körre, az InStyle címlaplánya pedig egy Down-szindrómás aktivista.

5 · Mar 18, 2021 03:56pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments