Íme négy friss fotó négy híres kismama Instájáról!

Elsa Hosk svéd modell, a Victoria's Secret egykori angyala februárban szülte meg első gyermekét. A 32 éves híresség az alábbi képen azt mutatja, hogy már vissza is tért a munkába, az első munkanapra kislányát is vitte magával, és amikor úgy adódott, egy autóban szoptatta meg. (A fenti borítókép Hoskról a 2019-es, londoni Fashion Awardson készült.)

Kate Hudson legkisebb kislánya októberben lett két éves, és a színész-énekesnő egy fürdős-fürdetős képet posztolt a napokban: mindketten ugyanolyan frizurával élvezik a pancsolást.

Két olyan, hazai híresség következik, aki pedig jelenleg vár babát. Sáfrány Emese médiaszemélyiség-légtornász az alábbi képhez azt írja, hogy most 25 hetes terhes.

És Mihalik Enikő szintén posztolt egy újabb képet a hasáról, ezt most abból az alkalomból, hogy most kezdődik számára a harmadik trimeszter. Két trimeszter az kétszer három, azaz hat hónap, 25 hét pedig szintén nagyjából hat hónap, ami azt jelenti, hogy Sáfrány Emesével valószínűleg nagyjából egyszerre fognak szülni kb. három hónap múlva.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Elsa Hosk szoptatós, Kate Hudson babafürdetős képet posztolt

A svéd modell februárban szült, de már újra dolgozik, Kate Hudson minime-t csinált két éves kislányából, Mihalik Enikő és Sáfrány Emese pedig kb. ugyanott tartanak a terhességben.

2 · Apr 02, 2021 08:43am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments