Kim Kardashian pont kivétel, de a maradék 4 Kardashian-lány mind feszített már ugyanabban a bikinifazonban, vette észre ezt az igen fontos részletet a Page Six egyik oknyomozó újságírója. Kendall Jenner volt az első, még 2020 januárjában, ő már akkor azt írta, hogy gyakorlatilag szerelmes ebbe a fürdőruciba. Egy színes mintás változatban napozgatott és szelfizgetett benne.

Aztán eltelt egy év, és ez a bikini elkezdett a többi Kardashian-lány Instáján is feltünedezni. Kourtney Kardashian idén januárban egymás után kétszer is posztolt ilyen képeket, először itt.

Őneki vörösben jön be a legjobban ez a fazon, de annyira, hogy másnap még ezt a képet is mindenképpen meg kellett osztania.

Ezek után februárban Kylie Jenner egy kék verzióban csillogott a napolajtól. A bikinit testékszerrel egészítette ki.

Khloé Kardashian pedig néhány napja tolt egy fotót egy elég hasonló árnyalatban, de amint azt a képfelirat egyértelműsíti, ez nem kék, hanem lila.

A kérdéses bikini két részét a Sommer Swim nevű cég árulja, mind a Xena Baroque felső, mind a Naomi Provenza alsó 69-69 euróba kerül, így egy komplett szett szinte pontosan 50 ezer Ft-ba kerül, ami egy kifejezetten méltányos ár ahhoz képest, hogy ebben a fürdőruhában még fürdeni is lehet. Nos, önnek ki tetszett a legjobban?

Kinek áll legjobban ez a bikini?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Íme a Kardashian-lányok kedvenc bikinije. Melyiküknek áll a legjobban?

Kendall Jenner tarkában kezdte, aztán Kourtney Kardashian vörösben, Kylie Jenner kékben, Khloé Kardashian pedig lilában csatlakozott. Ön szerint?

19 · Apr 11, 2021 04:12pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments