Íme egy újabb hírösszefoglaló, azaz érdekességek-információk olyan magyar emberekről, akik gyakran szoktak a médiában szerepelni.

Kökény Attila egy 46 éves énekes, aki annak idején a Megasztár 5-ben tűnt fel, már két kisgyerek nagypapája. A híresség azt mesélte el most a Bors című lapnak, hogy tavaly tavasszal, amikor úgy nézett ki, hogy huzamosabb ideig nem fog tudni fellépéseivel pénzt keresni, kétkezi munkát vállalt, hogy tartalékait ne élje teljesen fel. Elment dolgozni egy autópályához.

Autópálya mellett dolgoztam a fiammal és a vejemmel. Reggel öt órakor keltem és csak délután hatra értem haza. 80 kilós korlátokat pakoltunk, ami nagyon megterhelő volt nekem, hiszen mégiscsak 46 éves vagyok

– mondja Kökény Attila hozzátéve, hogy annyira kimerítette a munka, hogy többet nem vállalna ilyet.

További hírek:

  • Harsányi Levente szintén a Borsnak mesélt arról, hogy koronavírusos volt és kórházba is került. Egy részlet a műsorvezető nyilatkozatából: „az ember ilyenkor átértékeli a dolgokat. Mindenkinek csak azt tudom tanácsolni, hogy nagyon vigyázzon magára, a vírustagadóknak és vakcinát ellenzőknek pedig azt, hogy gondolják át a dolgot.
  • Dér Heni énekesnőt annak idején csúfolták a suliban, mert stréber volt. Erről a Life TV Bréking című műsorában beszélt, ahol elmondta, hogy szeretett volna a menő klikkbe tartozni az osztályában, de ez sose jött össze neki, viszont a jegyeit se volt hajlandó lerontani, csupa ötöse volt mindig mindenből.
  • A TV2-n az Exatlon című sportreality-vetélkedőben volt egy kicsit bizarr, kicsit szexi jelenet: a bajnok sportolók közül a férfiak rávették a nőket, hogy hastáncoljanak nekik. Somhegyi Krisztián utólag azt mondja, nem akar kukacoskodni, hiszen „a lányok (...) nyilván nem azért vannak itt, mert jól hastáncolnak”.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kökény Attila autópályánál vállalt kétkezi munkát, Dér Henit csúfolták a suliban, mert stréber volt

Az énekes ilyen durva melót többet nem vállal, az Exatlon szexi videójából kiderül, hogy a lányok nem azért vannak ott, mert jól hastáncolnak. Hírek.

1 · Apr 14, 2021 09:21am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments