Márciusban elég nagy szenzáció volt, hogy a közösségi média egyik legdörzsöltebb, legviccesebb varázslónője, Chrissy Teigen bejelentette, hogy örökrebefejezi, mármint a twitterezést. A 35 éves modell-médiaszemélyiség azt mondta március 25-i kivonulásakor, hogy nem konkrétan a Twitterrel, mint céggel/szolgáltatással van baja, a folyamatos szekálást és a trollokat is tudja kezelni, de azt mondja, az ember akaratlanul is magába szívja a negatív energiákat, ha folyton azt olvassa magáról, hogy követői csalódtak benne valamiért vagy valaki felháborodott azon, amit közzétett. Az Instagramon többek között Ronan Farrow újságíró is üdvözölte Teigen döntését azzal, hogy szerinte a Twitter egy pszichológiailag káros hatású hely, és hogy örül annak, hogy valaki végre szóba hozza a témát.

Nos, akármilyen sokan helyeseltek is, amikor Teigen otthagyta a Twittert, a modell a hétvégén újra felélesztette a fiókját, mindössze 23 nap elteltével. Ez volt az első tweetje:

Mint kiderült, BORZALMAS érzés, ha az ember önmagát némítja el, és még csak teli hassal kacagni sem lehet napi többször véletlenszerű alkalmakkor, és az ember egyszerre veszti el vagy 2000 barátját

– indokolja Teigen, hogy miért döntött 23 nap után a visszatérés mellett, egy tweettel később hozzátéve, hogy úgy dönt, hogy visszaveszi a jót a rosszal együtt is. Azóta persze folytatódtak a kellemetlen üzenetek és folytatódtak Teigen szexi-vicces visszaszólásai. A kétgyerekes anyuka alább például azt mutatja, hogy valaki beszólt neki, hogy igazából nem is olyan csinos, posztolva a beszóló fotóját is.

Chrissy Teigen azóta is csak azon töri a fejét, hogy hogyan tehetne a kedvére a twitterező férfiaknak.