Nem volt minden idők legeseménydúsabb 48 órája az elmúlt hétvége, de ami friss hír-érdekesség van hazai, ismert személyekkel kapcsolatban, azt alább összefoglalva el lehet olvasni.

Korda György és Balázs Klári Facebook-oldalán megjelent vasárnap egy poszt, amiben a művészházaspár Berki Krisztiánnak szól be, azt írták, hogy

Húúú, most már kezd sok lenni Berki Krisztiánból!

A kommentelők csak találgatták, hogy miért pont most került ki Kordáék oldalára ez a beszólás, ez hétfő délelőtt derült ki: viccből. A vasárnapi posztot utólag törlő Korda Györgynek ugyanis igazából egyáltalán nincs elege a rendőrségi hírekben is szereplő műsorvezetőből, sőt, közös reklámot vállalt Berkivel. A Bors című lapot hirdetik egy kisfilmmel, amiben Korda György azt emlegeti, vajon miből telhet Berkinek új luxuskocsira, majd az autóval kapcsolatban megjegyzi a járművel szelfizgető Berkinek, hogy

ezzel nem fogsz büntetőfékezni!

Valamint:

  • Várkonyi Andrea egy csinos Instagram-posztban köszönte meg, hogy milyen sokan kívántak neki boldog névnapot.
  • Csütörtökön volt Gianni Annoni kerek 50. születésnapja, majd pénteken volt Schobert Norbert kerek 50. születésnapja, és ebből újra megállapíthatjuk, hogy a két híresség között mindössze egy nap a korkülönbség.
  • Annoni születésnapjáról a TV2 Mokka című emlékezett meg egy videóval, amelynek kreatívan megfogalmazott címe: „Mérföldkőhöz érkezett Gianni Annoni élete: Átlépte az 50-es korosztályt”.
  • Schobert születésnapjáról Rubint Réka Instagramján lehet képeket megnézni, ők az '50-es évek stílusában buliztak, egy kicsit későbbi Cadillackel és Cadillac alakú tortával. A kocsival kapcsolatban Rubint ezt írja egy másik posztban: „köszönöm Füszi, hogy vakon hittél az álmomban, és segítettél abban, hogy ez a gyönyörű 1976-os Cadillac Eldorado Cabrio Michiganből Magyarországra jusson, megkapja az Oldtimer aranyplakettet, az ülésekbe bele legyen hímeztetve a Szerelmem monogramja”.
  • Mint emlékezetes, a múlt héten volt Schobert Norbert vágódisznózós-csimpánzcsöcsös botránya, és amint azt az Update-főnök posztolta is, az ezáltal kiváltott gyűlölethullámba Majka, a rapper nem szállt bele, hanem bevédte Schobert Norbertet. „Elsők vagyunk a halálozási statisztikában... Egy olyan országban, ahol Schobert Norbi a legnagyobb szemét, ha kimondja, hogy dagadtak és lusták az emberek... Gondolom, semmi összefüggés...” – célozgat Majka.
  • Ha már Majkánál tartunk: a ...-ra végződő mondatokért rajongó rappernek új klipje is van, amely Curtisszel és Nikával közös, a szerzemény címe az, hogy „Szavak nélkül”. Kattintson ide a videóért!
  • Zámbó Krisztián hétfő reggel az RTL-en a Reggeli című műsorban cáfolta azt az álhírt, hogy gyógyíthatatlan betegsége lenne. Egy kis refluxszal kezelték ugyan, de semmi komoly baja nincsen, úgyhogy ha ön valahol azt olvasta, hogy Zámbó Krisztián gyógyíthatatlan beteg, akkor azt a forrást ne olvassa többet, mert hülyeség jön belőle.
  • És akármennyi Exatlont nézett ön a múlt héten a TV2-n, az alábbi jelenetet biztosan nem láthatta, mert kimaradt az adásból: a Bajnokok láttak egy gyíkot!
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Korda György Berki Krisztiánnal közös reklámot vállalt, Majka bevédte Schobert Norbertet és más hírek

Valamint: Rubint Réka egy 1976-os Cadillacet hozatott Schobert Norbert születésnapjára az USA-ból, az ülésekbe az SN monogramot hímezték.

140 · Apr 19, 2021 10:07am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments