Friderikusz Sándor megmutatta a lakását a Fókuszban és más hírek

2021.04.30. 10:46 Módosítva: 2021.04.30. 11:13

Hírek-érdekességek hazai, ismert emberekről egyben, tömören! Itt a mai összefoglaló.

Friderikusz Sándor jelenleg az Életünk története című műsorban faggat híres embereket a magánéletükről, de ő a sajátjába ritkán enged bepillantást. Most se tárulkozott ki túlságosan, de azért a lakásába beengedte a Fókusz stábját, tekintettel arra, hogy itt kezdte meg a saját, új műsorai gyártását, merthogy a műsorvezető mostantól youtuberkedni fog és podcastja is lesz. Az RTL Klub riportjából olyan részletek derülnek ki Friderikuszról, hogy az Astorián lakik (vagy legalábbis lakott), hogy kétszer kapta el a koronavírust, hogy élete első interjúját négyszer kellett rögzíteni, mert mindig elromlott a magnó, illetve hogy általában hajnali 4-5-kor fekszik le és délig alszik.

További hírek:

  • Véget ért Schmuck Andor házassága, derül ki a híresség Facebookjáról. Schmuck Andor és Hanák Eszter 2019 márciusában ismerkedtek össze, nem sokkal később már jött is az eljegyzés, majd a házasságkötés. A leendő exfeleség 26 évvel fiatalabb Schmucknál.
  • Újabb hírmorzsát tett közzé a Life TV az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor ma, azaz péntek esti adásának beharangozására: a mai vendég, Tóth Andi azt mondja, úgy tudja, szegről-végről rokona Zámbó Jimmynek. Minderről a Blikk ír, akik megkérdezték Zámbó Krisztiánt is az ügyről – ő nem tud ilyen rokonságról, viszont azt mondja, gyakran akadnak ismeretlenek, akik jelentkeznek náluk, hogy családtagok.
  • A Blikkből tudjuk azt is, hogy Trokán Anna színésznő mennyire szeret futni, most félmaratonra készül.
  • Az IstenEst című YouTube-műsorában Istenes Bence azt mondja, annak idején volt castingon, hogy szerepeljen a Barátok köztben, de nem válogatták be. Most, hogy megszűnik a sorozat, Istenes azt mondja, az új főnök igent mondott neki, és a műsorvezető kapott egy rövid szerepet, vagy legalábbis beengedték a Barátok közt forgatására vicceskedni.
  • Az Exatlon című műsorból kivágott videókhoz egészen szórakoztató címeket ad a TV2. Abban például, aminek a címe az, hogy „Önkívületi állapotban a bajnokok”, a sportolók egykedvűen üldögélnek a pamlagon. Alább pedig a „Durva szóváltás a Bajnokoknál: Egymás torkának ugrottak a fiúk” című részletet lehet megtekinteni, ami egészen különleges élmény a Való Világ cselédezős-kutyázós-ordibálós vitái után. Ebben az exatlonos egymás torkának ugrásban olyan durva fordulatok hangoznak el, mint „én jópár párbajt átéltem. Sajnos nem egy kellemes dolog” vagy „nem akarlak téged bemócsárolni!”. Minden idők legbékésebb egymás torkának ugrásáért kattintson alább a play gombra!
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Friderikusz Sándor megmutatta a lakását a Fókuszban és más hírek

Friderikusz minden nap délben kel, Schmuck Andor válik, Trokán Anna félmaratonra készül, az Exatlon bajnokai pedig nem akarják egymást bemócsárolni.

22 · Apr 30, 2021 10:46am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments