Billie Eilish énekesnő a brit Vogue címlapjára került, ahol kiteljesedhetett a nemrég hajszínváltással elkezdődött stílus-átalakulása.

A 19 éves énekesnő a lapnak arról beszélt, hogy nagyon jól érzi magát így, a korábbinál jóval femininebb jellegű megjelenésével, régóta rajong a '40-es, '50-es évek pin-upjainak stílusáért és mindenkit arra buzdított, hogy kövessék érzéseiket. 

 „Ha meg akarod műttetni magad, műttesd meg magad. Ha fel akarsz venni egy ruhát, amiben mások szerint túl nagydarabnak nézel ki, basszák meg. Ha azt érzed, hogy jól nézel ki, jól nézel ki” – osztotta meg elméletét Eilish, aki korábban főleg buggyos, túlméretezett ruhadarabokban jelent meg. Többek között azzal indokolta ezt, hogy nem akarta, hogy a testét vizslassák és szexualizálják, de azért azt is kilátásba helyezte, hogy ha nagykorú lesz, valószínűleg változtat a stílusán. Hát ez megtörtént.

 „Most valahogy sokkal inkább nőnek érzem magam. [...] De ne csináljatok belőlem példaképet csak azért, mert beindultok tőlem” – jegyezte meg a lapnak, amelynek fotóiból cikkünk élesedéséig négy fotót publikált az Instagram-oldalán. A stílusváltás egyértelmű, talán a július 30-án megjelenő, Happier Than Ever című lemezén is lesz nyoma. (Érdekesség: egyszer már volt Vogue-címlapja, akkor egyértelműen outsiderként, de nagyon elegánsan jelent meg lap borítóin.)

„Szeretem ezeket a képeket és szerettem ezt a fotózást. Csinálj, amit akarsz, amikor akarod. Minden más meg bassza meg” – zárta (egyelőre) gondolatait Eilish, aki 14 évesen lett híres a zenéjével, szóval egyelőre eléggé bejött neki a dolog.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Billie Eilish elképesztő átalakuláson van túl

Pin-upként pózol a brit Vogue címlapján, és azt mondja, sokkal inkább nőnek érzi most magát.

0 · May 03, 2021 06:54am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments