Ha a hazai hírességekkel kapcsolatos friss információkra-érdekességekre kíváncsi, a Velveten mindig jó helyen jár – íme a mai adag egyben, tömören!

Berki Krisztián nagy felháborodást kavart büntetőfékezése büntetőügyének meghiúsult előkészítő tárgyalásáról közöl fényképes riportot a Blikk. A vezetéstől eltiltott egykori Fradi-vezér megjelent ugyan a bíróságon, de nem tudta átvenni a vádiratot, azt mindenesetre kérvényezte, hogy a bíróság adja vissza a jogosítványát.

Arra hivatkozott, hogy felesége, Berki Renáta „Mazsi” várandós, valamint hogy kislánya, Berki Natasa Zselyke több mint 50 kilométerre lakik tőle, nehezen megoldható, hogy iskolába vigye

– többek között ez áll a Blikk tudósításában. Az elnapolásról a Telex is beszámolt, a lap az alábbi videót publikálta.

További hírek:

  • A Best magazin közöl egy cikket arról, hogy Várkonyi Andrea jó viszonyban van Mészáros Beatrixszel. Ez ugye azért érdekes, mert korábban Mészáros Beatrix volt a tulajdonosa a Várkonyit foglalkoztató Life TV-nek, így effektíve főnök-beosztott viszony volt kettejük között, valamint azért, mert Mészáros Beatrix volt a felesége Mészáros Lőrincnek, aki Várkonyi Andrea mostani párja.
  • Ma este Zámbó Krisztián fog szerepelni az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban a Life TV-n, és az eseményt több hírmorzsa is reklámozza. A Bors például azt derítette ki, hogy a híres énekes fia egy dinnyeföldön fogant meg annak idején, míg a Blikk arról ír, hogy Zámbó Krisztián elmeséli majd a műsorban apja halálának körülményeit: „amikor hazamentem és bementem a szobába, még a függönyömön voltak kis maradványok, vérfoltok”.
  • Tegnap megszületett Dér Heni és Bakos Gergely kisfia, Bendegúz. Az apuka egy pálinkázós fotóval és hosszú ú-val jelentette be az Instagramon, hogy „drága pici fiúnk Bendegúz! Isten hozott nálunk!” Szintén merenghettek már a fiunk és a fiúnk szavak jelentése közötti különbségen például Sáfrány Emese követői, minden bizonnyal a telefonok autocorrectje a felelős a jelenségért.
  • Törőcsik Mari halála után Lehoczky Zsuzsa a nemzet színésze lett, ennek kapcsán szerepelt a színésznő a Reggeli című műsorban az RTL Klubon, kattintson ide, ha van kedve megnézni az adásrészletet!
  • És végül az Álarcos énekes/Nicsak, ki vagyok című műsorokat parodizáló promóval jelentkezett a Comedy Central. A Zacskós énekes a Family Guy új évadát reklámozza Lengyel Tamás közreműködésével, az alábbi videóban egy tetovált karú híresség látható zacskóval a fején, lehet tippelni, hogy vajon ki az illető.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Berki Krisztián kérvényezte a bíróságon, hogy adják vissza a jogosítványát és más hírek

Berki kislányára és születendő gyermekére tekintettel kéri vissza a jogsiját, Várkonyi Andrea jóban van Mészáros Beatrixszel és egyéb témák.

50 · May 14, 2021 11:42am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments