Alább a hazai hírességekkel kapcsolatos friss híreket foglalom össze – ha önt érdeklik/szórakoztatják ezek a dolgok, de azért nincs kedve órákig bújni az internetet, jó helyen jár, itt a java!

Kezdjük ott, hogy Dér Heniről készített videót az RTL Klub Fókusz című műsora, ebben továbbra is az énekesnő terhességéről van szó. Az az újdonság derül ki ebből a videóból, hogy a születendő kisfiúnak már választottak nevet, úgy fogják hívni, hogy

Bendegúz.

A leendő apuka azt mondja, hogy számára ez egy rosszcsont-név, amiről az jut eszembe, hogy ezek szerint talán nem én vagyok az egyetlen, akinek a Bendegúz névről mindig a gézengúz szó jut az eszébe.

További hírek:

  • Szörényi Levente, az István, a király zeneszerzője adott egy interjút a Mandiner című lapnak, amiben kritizálta az SZFE-mozgalmat. „Nemhogy színésznagyságokat, de közepes tehetségeket sem ont magából” – véli az egyetemről, és azt mondja egykori zenésztársáról, az István, a király szövegírójáról, Bródy Jánosról, hogy sosem látott mélységbe „pengette le magát” azzal, hogy kiállt a szerinte irritáló és gőgös SZFE-sek mellett.
  • Erre Bródy János azt nyilatkozta a Blikknek, hogy nem érti a dolgot, egy hónapja találkozott utoljára Szörényivel, aki akkor nem mondta, hogy bármi baja lenne Bródyval. Bródy János mindenesetre hozzátette, egy ideig nem szeretne most találkozni Szörényi Leventével.
  • Az ATV teszi hozzá, hogy Gáti Oszkár színész a Spirit FM műsorában reagált az esetre többek között azzal, hogy „Szörényi öregecske, nem kell komolyan venni”.
  • Vasvári Vivien luxusfeleség most a Farm VIP című műsorban szerepel együtt Bay Éva egykori tévébemondóval. Kapcsolatukat a következőképpen írta le a Blikknek: „Évában a nagymamámat láttam... [...] Nagyon megszerettem. Biztos vagyok benne, ha most felhívnám, hogy meglátogatnám, azt mondaná, bármikor mehetek, ebéddel várna.
  • A police.hu azt írja, hogy önbíráskodásért körözik az előző Való Világból, a Való Világ 9-ből ismert VV Krisztiánt.
  • És egyre több helyen köszön vissza Józan László színész alábbi interjúja, a Vígszínház művésze ugyanis ebben megerősíti az Eszenyi Enikő elleni vádakat: „Enikőnek a hatalommal való visszaélése nagyon nehéz dolog. Engem az Enikő szerződtetett, kaptam tőle hideget-meleget. Azok a tények, amik elhangoztak róla, én is is részese voltam ezeknek a tényeknek, ezek sajnos igazak”.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Dér Heniék babanevet választottak, Szörényi Levente beszólt az SZFE-seknek

Szörényi Leventének többen is visszaszóltak, miközben a rendőrség körözi VV Krisztiánt, Józan László pedig megerősíti az Eszenyi Enikő elleni vádakat. Hírösszefoglaló.

3 · Nov 21, 2020 10:19am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments