Csodás pénteket kívánunk! Nézzük, milyen hírekkel indult a nap!

  • Igazi kommentcunami zúdult a magyar modell, Palvin Barbara Instagram-oldalára, miután posztolt egy fotót a legújabb munkájáról. Barbara az olasz L’Officiel Italia magazin nyári számának címlapján szerepel, a rajongók szerint felismerhetetlenre sminkelve. (Valószínűleg a sötét árnyalatok miatt látták teljesen másképp.)

Tényleg rá sem ismerni a magyar modellre?

  • „Ezeken a hölgyeken nem fogott ki az otthonmaradás, a Maradj otthon mozgalom. Ők nem féktelen nassolással és plusz kilók felszedésével foglalkoztak az elmúlt időben. Tudták, hogy egyszer vége lesz a bezártságnak, ezért továbbra is formában kell maradniuk. Ők a Szuperszexi 2021 szépségverseny résztvevői, ahol nem a legszebb lányt, hanem az elkészülő legszexibb fotót keresik” – közli a Fókusz a riportjában Répás Lajos új szépségversenyéről. Répásnak, a Miss Hungary atyjának büntetőpere hét éve tart, 67 rendbeli kerítéssel vádolják, ebből öt esetben kiskorú sérelmére.
  • Fekete László összeveszett a fiával, állítja a Blikk, szakmai és üzleti alapon: nem értenek egyet a világ legerősebb embere-versenyek, illetve a sportág (hivatalosan: erősportoló) utánpótlásának kérdésében. Most mindketten saját viadalokat akarnak szervezni.

Nem olyan könnyű a fater fiának lenni. Eszméletlen nehéz, több ennek a negatív oldala, mint az előnye. Megdolgoztam azért, ami van, nem a fater rakta a valagam alá. Amit ő felépített, azt én ilyen feltételekkel nem akarom továbbvinni. Úgy akarom, ahogyan én szeretném. Rengeteg dologban nem értek egyet vele. Megy a harc közöttünk apuval

– jelentette ki Facebook-videójában ifjabb Fekete László.

  • Eszenyi Enikő visszatérhet a budapesti színpadra – írja a Blikk. A Vígszínháztól botrányos körülmények között távozó rendezővel jelenleg a Játékszín tárgyal. A bulvárlap úgy tudja, Eszenyi Enikő a Játékszín igazgatójával, Bank Tamással kezdett egyeztetni egy esetleges visszatérésről.
  • Krausz Gábor a hot! magazinnak arról beszélt: annyi mindent átéltek az elmúlt három év alatt szerelmével, Tóth Gabival, hogy olyan, mintha már hat-hét éve házasok lennének. Arra a kérdésre, hogy a pár a jövőben szeretne-e még gyereket vállalni, a séf ezt a választ adta:

Felmerült bennünk az is, hogy Hannaróza egyke marad, de akkor biztosan el lesz kényeztetve.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ön szerint felismerhetetlen itt Palvin Barbara?

Mert a kommentelők szerint igen. Továbbá új versenyt szervez a kerítéssel vádolt Répás Lajos, és nehéz Fekete László fiának lenni.

0 · May 28, 2021 10:28am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments