Június 8-án volt Kanye West rapper 44. születésnapja, és az alkalom több okból is szenzáció lett. A híresség az utóbbi időben a Gap nevű divatcéggel dolgozott együtt, és a legújabb innovatív kreációja az alábbi, elöl becipzározhatatlan dzseki. A Daily Mail azt írja, hogy a West születésnapján piacra dobott kabát 200 dollárba, azaz kb. 58 000 Ft-ba kerül, és hogy még aznap eladták belőle az összeset.

Maga a rapper nem aktív a közösségi médiában, amióta az elnöki kampánya dugába dőlt, annál szorgalmasabban posztol azonban leendő exfelesége és annak családja. Kim Kardashian, aki az év elején adta be a válókeresetet, az alábbi poszttal kíván boldog születésnapot Westnek. A most posztolt, jópár éves fotón 4 közös gyerekük közül 3 szerepel, de az igazi szenzációt az okozta, hogy a 40 éves influenszernő azt üzeni a feliratban egy lufiemojival férjének, akitől éppen válik, hogy:

Boldog születésnapot, szeretlek egy életre!

Kim Kardashian testvére, Khloé Kardashian szintén kitett egy posztot, amiben boldog születésnapot kíván sógorának. Ő is azt írja, hogy „egy életre” barátjának tekinti a rappert, „szeretetet és végtelen áldást” küldve neki. Az ember azt gondolná, ki ne értene egyet azzal, hogy az Isten áldja már meg szegény Kanye Westet, de mégis kommentháború lett a dologból.

Khloé Kardashian alábbi posztjára ugyanis kommentelt egyet Kim Kardashiant, a kommentje nem tartalmazott mást, mint az előbb már említett, elszálló lufit. Amint arra a Hollywoodlife is felhívja a figyelmet, Kim Kardashian léggömbjére reagálva írta azt valaki, hogy a sógornő jókívánságára semmi szükség nem volt, miért folyik bele testvére életébe. Na erre Khloé Kardashian megint felkapta a vizet és visszaszólt kommentben, leweirdózva a beszólót:

Egyáltalán miért kommentelsz olyanról, amiről semmit sem tudsz? Szerinted én és a tesóim nem beszélünk egymással az érzéseinkről? Minden nap töltünk időt együtt. Ez az ÉN CSALÁDOM. Nem a tiéd! Ne kommentelj úgy, mintha bennfentes lennél, kivéve, ha tényleg bennfentes vagy. Te veréb!

(Jó, a weirdo szó nem pontosan egyezik meg azzal, amire magyarul a verebezést használják, viszont mind a kettő v-vel kezdődik!)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Bár válnak, Kanye West szülinapján Kim Kardashian azt írja, egész életében szeretni fogja őt

A szülinapon Khloé Kardashian kommentben cseszett le egy beszólót, a GAP-től pedig elkapkodták a West által tervezett, becipzározhatatlan dzsekit.

0 · Jun 09, 2021 06:20pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments