Amint azt szombatra virradóra többek között a CNN is megírta, most több hónapnyi pletyka után végleges lett: most már valóban válik Kim Kardashian Kanye Westtől. Korábban azt tippelték a körülötte állók, hogy a híresség megvárja majd, hogy adásba kerüljön a családról szóló reality, de nem így lett, a válóper máris megindult, a 40 éves híresség beadta a papírokat a bíróságon, így ezzel a 2014-ben köttetett házasságnak a tipikus hét év után vége is.

Az eljárás kezdetéről egy bírósági tisztségviselő adott megerősítést, azt érintettek maguk, azaz a leendő exférj és exfeleség nem nyilatkozott még, a közösségi médiában sem posztoltak semmit a válásukról. Kim Kardashian testvére azonban, Khloé Kardashian automatikusan eltűnő instasztoriban kitett egy olyan mondatot, ami elég egyértelmű utalásnak tűnik a helyzetre:

Ha nem tudjuk egymást támogatni és segíteni egymást a növekedésben, akkor el kell engednünk egymást.

Khloé Kardashian a legfrissebb posztjával egyébként azt ünnepli, hogy már 131 millió követője van.

Mindeközben a család feje, Kris Jenner a legfrissebb posztjában a Keeping Up With The Kardashians befejező évadának promóját osztotta meg, ebben lánya, Kim Kardashian is feltűnik természetesen, leendő exveje, Kanye West azonban nem.

Maga Kim Kardashian legfrissebb posztjaival ruhakollekcióját reklámozza, de tegnap azért kitett három képet egyben legnagyobb lányáról, North Westről. A családi problémákat ez a poszt sem említi, Kardashian mindössze annyit ír benne, mennyire szeret a lányával beöltözőset játszani.

És ne feledjük, amint azt ez a három napos poszt is mondja: Kim Kardashian igazából nagyon félénk és visszahúzódó.