Rendszeresen szemlézzük a Velveten a hazai hírességek Instagramját, és ma van idén először, hogy egyszerre ennyi fürdőruhás kép jön szembe. Úgy tűnik, ha máshol nem is, az Instagramon már kezd beindulni a bikiniszezon.

Az időjárás ugyan egyelőre fájdalmasan messze van a nyáriastól, de az optimizmus azt mondatta a Calzedonia marketingeseivel, hogy egy-két roppant attraktív fotó Kárpáti Rebekáról most már nem lesz túl korai. Így aztán a modell-influenszer már mutatja is az új fürdőruhákat, ennél közelebb valószínűleg egyikünk sem lesz a strandoláshoz ezen a hétvégén. Na de ami késik, nem múlik!

A Feleségek luxuskivitelben című realityből megismert Molnár Nini szintén beindított egy fürdőruha-kampányt, ő saját márkájának a termékeit ajánlja minden követője figyelmébe. Ha ön szeretné egy ilyen fehér fürdődresszt, hétfőig spóroljon rá össze egy kis pénzt, és már vásárolhat is, mert akkor indul majd be a Nini Swim!

Rácz Jenő sztárséf és párja, Gyuricza Dóra nemrég egzotikus nyaraláson voltak. Innen posztolt most Gyuricza Dóra egy egzotikus fotót, elmesélve, hogy korábban rettegett a nyílt víztől, de ezen most úrrá tudott lenni a közös utazás alkalmával. „Életem legszebb időszaka volt ez, visszataláltam a tengerhez, legyőztem a pánikot” – írja Gyuricza Dóra.

Gelencsér Tímea, a TV2-n futó Exatlon műsorvezetője annak állított emléket az alábbi poszttal, hogy az elmúlt 3 évből összesen365 napot töltött már Dominikán a sportreality forgatásain. Könnyezve nevető szmájli kíséretében teszi hozzá: „exatlonos ismertetőjel: sortos lebarnulás...

És a végére hadd csempésszek ide egy olyan fotót, ami nem fürdő-, hanem edzőruhás. Szandit, az énekesnőt ábrázolja, aki rendszeresen posztol edzős videókat a YouTube-csatornájára, és hát látszik is a rendszeres sport eredménye.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Úgy tűnik, Kárpáti Rebeka és Molnár Nini megnyitották a 2021-es bikiniszezont

Indulnak a fürdőruha-kampányok, de Gelencsér Tímea is bikiniben tekint vissza a Dominikán eltöltött 365 napjára.

6 · May 14, 2021 04:01pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments