a mai instahíradóban a szexi képek mellett azt is szemügyre vettük, milyen érdekes vagy nyaralós posztokkal jelentkeztek be hazánk hírességei.

Kezdjük Palvin Barbarával, aki egy hivatalos elfoglaltsága kulisszái mögül tett közzé pár képet: egy piros ingben és egy aranynyakláncban pózolgat a tükör előtt. Az egyik leghíresebb magyar modell fotóját egy nap alatt több mint egymillióan lájkolták, és ha ilyen jók a nemhivatalos képek, vajon milyenek lesznek azok, amik kedvéért dolgozni ment?

Mihalik Enikő a terhessége 37. hetében jár (a 40-ből), ezt is az Instagramjáról tudjuk. A fotó Szanazugban készült a modellről, aki gyerekkora jelentős részét töltötte ott, és várandósan is fotózkodott ezen a számára kedves helyen.

Tatár Csilla műsorvezető – az apák napja alkalmából – egy '90-es évek végén készült fotóval köszönte meg az édesapjának, hogy van neki. Sok híresség tett így az elmúlt napokban, de a körülbelül egy évtizede rövid hajú Tatárt érdemes megnézni hosszú, barna tincsekkel, az akkori divatnak megfelelő napszemüvegben.

Gáspár Evelin szerint a gondolatainknak teremtő ereje van.

Minden gondolatból lehet megvalósulás, ha elegendő energiát teszel bele, kitartó vagy, és összhangban vagy a vágyad energiájával

– írta a fotó mellé. Gáspárról még azt érdemes tudni, hogy mostanában rengeteg bikinis fotót posztol, illetve hogy nemrég már közölt hasonló gondolatot is, ennél a felvételnél: jó vájbok, jó élet.

Rubint Rella fotójával folytatjuk, mely láttán azonnal vízparta vágyódunk. Az influenszer Olaszországban nyaral.

Opitz Barbarával zárjuk a sort, aki egyenesen a vízpartról jelentkezett be, a rajongói legnagyobb örömére.