Szegedi Ferenc üzletembert a legtöbben a Feleségek luxuskivitelben című műsor révén ismerték meg, és az üzletemberrel kapcsolatban hétfő reggel súlyos vádakkal állt elő eddig párja, Géczi Beatrix, akivel a Fecsó néven is ismert híresség 8 hónapja volt együtt. Bea üzeneteket kapott az Instagramon, amik szerint Fecsó a kapcsolat alatt végig csalta őt, de a férfi a Velvetnek adott alábbi rövid interjújában azt mondja, valamennyi vád hazugság.

A te oldaladról hogy néz ki ez a történet? Mi az igazság azzal kapcsolatban, amit Bea kitett az Instagramra?

A múlt héten Spanyolországban voltam, és amikor hazajöttem, megmondtam a Beának, hogy az érzés megszűnt sajnos, szüneteltessük a kapcsolatot, vagy legyen inkább vége. Ez egy hete volt, azóta nem találkoztunk. Amiket ezekben a szánalmas instaposztokban írnak, az teljes hazugság. A Beával nem kötött össze minket se házasság, se gyerek – ha mással akartam volna lenni, akkor mással vagyok. Ami képet kitett, hogy csajokkal beszélek, az egy tegnapi kép volt, már nem voltunk együtt. Hazugság, hogy azt csináltam volna, amit írogat. Ez a legszomorúbb, hogy ilyen szánalmas emberek vannak, akik ilyeneket írogatnak kamu instaprofilokról. Bevallottam azt is, amikor a Vivivel hibáztam, most is elmondanám, ha így lenne, de nem így van.

Korábban zsarolni is próbáltak, akkor ezt most egy újabb, ellened irányuló támadásnak tartod?

Igen, volt már ilyen, és most megint ez van. Ez bosszant a legjobban, hogy ez tényleg nettó hazugság, nem csaltam meg – miért csaltam volna meg? Ha nem akarok vele lenni, megmondom neki azonnal.

Látsz még arra esélyt, hogy ezt a konfliktust esetleg meg tudjátok beszélni Beával, és folytatjátok a kapcsolatot?

Nem, biztos, hogy nem. Ezek után nem. Megértem, hogy a Bea most érzelmileg instabil, de egy szakítás után sem szabad így viselkedni.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szegedi Fecsó: „bevallottam azt is, amikor a Vivivel hibáztam, most is elmondanám, ha így lenne”

Szegedi Fecsót azzal vádolta meg az exe, Bea, hogy kapcsolatuk alatt végig csalta őt, az üzletember azt nyilatkozta a Velvetnek, hogy minden vád hazugság.

0 · Jun 28, 2021 01:12pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments