A mai Instahíradóban megmutatjuk, milyen friss posztokkal rukkoltak elő hazánk hírességei, akik közül többen vízközelben élvezik a napsugarakat, de van olyan is, aki otthonában villantott bomba alakot.

Metzker Viktória egyenesen a kádjából posztolt egy forró fotót a rajongóinak. Magyarország legtöbb szakmai díjjal kitüntetett DJ-je nem fél megmutatni kerekded bájait, melyeket ezúttal csupán a habok takartak el. Metzker egyébként úgy is tette ki a posztot, hogy viccesen megjegyezte, biztosan átveszik majd a sajtóorgánumok. Megtettük, ilyen képet nem hagyhattunk ki! A zenésszel egyébként nemrég a Velvet interjút készített, melyet ide kattintva tekinthet meg. 

Tolvai Reni Spanyolország legnagyobb szigetén, Mallorcán pihen jelenleg. A Megasztár korábbi győztese egy különleges, csillogós fürdőruhában csobbant, friss posztjában pedig kiemelte, a tenger sós vize sok mindenre gyógyír lehet.

A 2016-os Miss Universe Hungary győztese, Bódizs Veronika Franciaországba utazott, ahonnan egy festményre illő felvétellel jelentkezett be az Instagram-oldalán. A modell a bejegyzésben arról is említést tett, hogy ezen a gyönyörű helyen egyenesen úgy érzi magát, mintha Csodaországban lenne.

Trokán Nóra Görögországban, Szpécesz szigetén töltődik. A színésznő le sem tagadhatja, mennyire élvezi a nyarat. Mivel nem túl gyakran láthatjuk őt így, nem maradhatott ki az összeállításból. 

Noha Tóth Andi az Instahíradónkban említett hírességekkel ellentétben nem egy nyaraláson piheni ki fáradalmait, legfrissebb posztjával mégis sikerült lehengerelnie rajongóit. Az X-Faktor korábbi győztese jelenleg gőzerővel dolgozik a legújabb videóklipjén, a forgatáson egy dögös szerelésben örökítették meg.

A Konyhafőnök VIP korábbi nyertese, Gáspár Bea sem pihen, az viszont nagyon szembetűnő a legfrissebb fotóján, mennyit fogyott az utóbbi időben. Gáspár Győző felesége sorra kapta követőitől a dicsérő szavakat, kommentben pedig azt is elárulta, eddig összesen húsz kilótól szabadult meg gyomorszűkítő műtéte óta. Vele zárjuk a mai válogatást, viszlát!