A hét utolsó Instahíradója ez, melyben megmutatjuk, hazánk ismert személyiségei milyen dögös szettekben élvezik a nyarat.

A magyar származású, ám már az Egyesült Államokban született modell-színésznő, Vass Zita posztjával indítunk, aki a Miami Swim Week nevű divatbemutatón villantott bomba alakot. A fiatal szépség egy levendula lila bikinit húzott, telt idomai miatt pedig sorban zsebelte be a dicséreteket rajongóitól.

Sáfrány Emese június végén adott életet első gyermekének, Nolennek, de a légtornász szépen lassan már elkezdett azon dolgozni, hogy visszanyerje a várandósság előtti alakját. A rajongók egyből kiszúrták izmos fenekét a feszülős nadrág miatt.

Ma még csak egy hatalmas sétát tettem a Margit-szigeten, de bízom benne hamarosan már futni is el fogok tudni jönni ide. Már csak 1,5 hét a gyermekágyból, amint letelik szép fokozatosan majd elkezdek edzeni.

– írta a fotóhoz Sáfrány.

Tegnap megírtuk, hogy Gáspár Evelin a Story magazin címlapján mutatta meg, milyen kirobbanó formának örvendhet. A fiatal influencer az édesanyjával, Gáspár Beával és húgával, Virággal vállalta el a bikinis fotózást, miután bámulatos eredményt értek el életmódváltásukkal: hárman együtt körülbelül száz kilót adtak le. Úgy tűnik, Gáspár rendkívül jól érzi magát a bőrében, hiszen újabb dögös fotókkal jelentkezett.

A Star Academy korábbi győztesét, Szőcs Renátát nem túl gyakran láthatjuk fürdőruhában, ezért is tartottuk fontosnak, hogy Instahíradónkban a fiatal énekesnő legfrissebb posztját is bemutassuk. 

Kárpáti Rebeka a franciaországi Saint-Tropez városából jelentkezett be egy ízléses fotóval. A jelek szerint a modell-színésznő minden pillanatát kiélvezi nyaralásának. 

Az Exatlon Hungary című extrémsport-reality riportere, Gelencsér Tímea Cipruson pihen, Páfosz városából osztotta meg festményre illő fotóját.

Cipruson járt Weisz Fanni is, pár napot pihent a szerelmével a paradicsomi szigeten. A siket modell a tengerparton készítette el Jelszerda című videósorozata legújabb részét is. Különleges fürdőruhája csak úgy vonzza az ember tekintetét!

Megyeri Csilla választása egy kihívóbb öltözékre esett, fölsője szépen kiemelte dekoltázsát, amikor egy budapesti étteremben járt.

A Rising Star egykori csillaga, Singh Viki a párjával vidéken pihent, egy gyönyörű napraforgótábla kellős közepén készítettek róla fotósorozatot.

Ezen a héten Tomival elhatároztuk, hogy picit pihenünk, meglátogatjuk Tomi szüleit Pápán és Sormáson, közben pedig meg-megállunk barangolni pl. Hévizen, ahol isteni sütiket ettünk egy cukrászdában, vagy épp hogy fotókat csináljunk egy ilyen gyönyörű napraforgó mezőn

– mesélt követőinek az énekesnő, aki nemrég vállalkozást indított.

Az Álom.net című film főszereplőjét, az Egyesült Államokban élő Labancz Lillát Monte-Carlóban kapták lencsevégre. A modell-színésznő egy testhez simulós ruhába bújt, amely szépen kihangsúlyozta kerekded bájait. Mai Instahradónkat vele zárjuk, szép napot kívánunk!