Ebben a posztban széles körben ismert instagramozók legattraktívabb friss posztjaiból válogatunk, a változatosság kedvéért két külföldi hírességgel kezdve, aztán magyar vizekre evezve.

A múlt héten Labancz Lilla egy nagy kalapban meztelenkedett úgy, hogy az arcát nem is lehetett látni. Aztán a hét legvégén Heidi Klum tette ugyanezt, hozzátéve, hogy ha kisüt a nap, akkor ő meg kidugja a fenekét. (A modellről a fenti borítókép március 13-án készült, a Nickelodeon által rendezett Kid's Choice Awards gálán.)

A német szupermodell tehát meztelenkedéssel zárta a múlt hetet, de szintén meztelenkedéssel kezdte ezt a mostanit: posztolt ugyanis egy videót, amiben bikiniben táncol.

Bethany Lily April egy 3,6 millió követővel rendelkező, brit influenszer. Ő szintén a jó időre való tekintettel keresett most elő egy olyan korábbi fotót, ami egy olyan alkalommal készült, amikor pont nem volt kéznél bikinifelső az ő méretében.

És hogy hazai hírességekkel folytassuk, jöjjön Labancz Lilla, aki egy vízbe tett széken, terpeszülésben folytatja őrületesen erős posztjainak sorát.

Ami még távolról sem minden, mert Labancz Lilla aztán egy szexi-elegáns, fekete-fehér fotózásból is feltöltött két képet, amik szintén tengerparton készültek.

Hevesi Kriszta szexuálpszichológus egy párducmintás, nagyon szűk, nagyon rövid ruhában térdelt le egy merész fotó erejéig.

Metzker Viktória pedig egy barna-bézs szettet mutat be legújabb fotóján, a felső a hasánál meg van csomózva, hogy ennyivel is izgalmasabb legyen a dolog, dehát a Nicsak, ki vagyok? győztesévé vált DJ-től el is várjuk az ilyen izgalmakat.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Heidi Klum fenékkidugással, Labancz Lilla terpesztéssel vadít az Instán

Az Instagram legattraktívabb friss posztjaiból válogattunk mára, benne Metzker Viki megcsomózott felsőben szelfizik, Hevesi Kriszta miniben térdel.

559 · Mar 30, 2021 12:21pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments