Ezek a posztok mind frissek, mind attraktívak és mindben egy-egy hazai, női hírességről van szó! Helyezkedjen el kényelmesen, kezdődik egy újabb Instahíradó!

Gelencsér Tímea, az Exatlon műsorvezetője a Föld napja alkalmából posztolta az alábbi képet. Kommentben az egyik női követője ezt kérdezte tőle: „mikor csináltattad a cicidet?” Gelencsér Tímea válasza: „olyan 7 éve.” Hát most már ezt is tudjuk.

A Hot magazin Instáján a legutóbb a szemöldöklaminálással ismerkedhettünk meg, most azt írják, hogy Róka Adrienne fenékvolumen-töltésen volt. Ha valaki nem ismerné Róka Adrienne-t: egy több, mint negyedmillió követővel rendelkező influenszerről van szó, aki Kabát Péter volt futballistával él kapcsolatban, és akit a tévénézők például A Konyhafőnök VIP-ból és a Nyerő párosból ismerhetnek. Bő 10 éve írtunk róla először, akkor Dzsudzsák Balázzsal flörtöltek online. Amint arról akkor Kabát Péter is nyilatkozott, Róka korábban is csináltatott már ilyen feltöltést: decemberben a saját Instájára posztolt róla a plasztikai sebészt reklámozva.

Szintén a Föld napja alkalmából posztolta az alábbi attraktív fotót az Éjjel-nappal Budapestből és a Love Islandből ismert, Ecuadorban élő Luna Joanna Michelle.

Mádai Viven együttműködése a Triumphfal már jó ideje tart, és a 32 éves műsorvezető most két újabb fotót publikált, amivel a fehérneműcég termékeit hirdeti.

Vass Zita következik, az Amerikában élő, magyar származású színésznő-modell egy topless fotóval ünnepli a hétvége közeledtét.

Metzker Viki gyakori szereplője az Instahíradóinknak, és ma is vétek lenne megfeledkezni róla. Íme a DJ csütörtök éjszakai fotója, éppen a kádban ül fürdőruhában.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gelencsér Tímea 7 éve csináltatta meg a mellét, Róka Adrienne fenékvolumen-töltésen volt

Attraktív posztok ismert, magyar nőktől: Mádai Vivien melltartót reklámoz, Vass Zita topless örül a hétvégének, Metzker Viki a kádban strandol.

55 · Apr 23, 2021 02:59pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments