Tovább forrnak az indulatok Meghan Markle családjában. A hercegné újabb perre készülhet, ugyanis édesapja, Thomas Markle azzal fenyegetőzik, hogy bepereli, ha a továbbiakban sem engedi, hogy láthassa unokáit, Archie-t és a kis Lilibetet. Az idős férfi szívesen gyakorolná a nagypapaszerepet, ha hagynák neki. 

Meghan Markle, aki a brit királyi családba 2018 májusában házasodott, hosszú évek óta elhidegült édesapjától, annak hatalmas port kavaró ügyei és botrányos viselkedése miatt. Az idős férfi úgy tűnik, képtelen feladni a reményt, hogy valamilyen módon még rendezheti elmérgesedett viszonyukat. Markle – mintegy utolsó lehetőségként –most azt vette a fejébe, hogy lányát és annak férjét, Harry herceget bíróság elé citálja – írja a Page Six.

Azon dolgozom nagy erőkkel, hogy a közeljövőben végre nekem is jogom legyen látni az unokáimat. Remélem, hogy II. Erzsébet királynő és a brit királyi család más tagjai nem büntetik meg majd Archie-t és Lilibetet azért, ahogyan a szüleik, Harry és Meghan viselkednek. Archiék még kisgyerekek! Semmi közük ehhez az egészhez.

– jelentette ki a mexikói Rosaritóban élő 77 éves férfi a Fox News-nak. Meghan Markle egyébként nemrégiben arról vallott, hogy sosem tudna kibékülni apjával. Ennek két oka van: az idős férfi korábban lesifotósokkal üzletelt, hogy pénzért cserébe képeket készíthessenek róla, de a hercegné leginkább azt sérelmezi, hogy szülője kiszivárogtatta az egyik személyes hangvételű közös levelüket az egyik brit sajtóorgánumnak.