A mai hírösszefoglalóban is tartogatunk pár érdekes hírt hazánk hírességeiről! 

Tóth Gabiról például kiderült, hogy gyerekkora óta kényszeres. Erről a Kasza Tibi által vezetett Szerencsekerék című műsorban beszélt. Az egész lépésszámlálással kezdődött. Az énekesnőnek minden nap öt kilométert kellett hazagyalogolnia az iskolából és hogy ne unatkozzon, így foglalta le magát.

Nagyon fontos, hogy minden lépés annyira legyen, amennyire én tudom, hogy van, mert ha nem...

 – mondta Tóth Gabi. A híresség felnőttként sem szabadult meg ettől a szokástól, a mikró és a kávéfőző között például szigorúan csak négy lépés lehet. 

Horváth Éva kipróbált egy applikációt, mellyel retusálta az arcát. Az eredményt publikálta az Instagram-oldalán is.

Nem nem vagyok szétműtve, csak annyira kíváncsi voltam a “manapság” annyira népszerű app-okra, hogy kipróbáltam. Szerintem egy szóval jellemezve SZÜRREÁLIS (én nem tudom, hogy ezeket miért imádják.

– olvasható többek között a bejegyzésben.

Egyéb hírek

A Blikk állítása szerint titokban összeházasodott Rácz Jenő és szerelme, Dóri.

Gyönyörű, igazán megható volt a ceremónia. Úgy tervezték, hogy Jenő csak az oltárhoz menet láthatja meg Dórit a menyasszonyi ruhában, és hát mondani sem kell, mindenkinek elállt a lélegzete, amikor meglátták őt. Mesébe illő volt az egész.

– árulta el egy forrás a lapnak, mely emellett arról is ír, hogy temérdek ismert ember vett részt az eseményen.

Oláh Gergő egy videóval tudatta, milyen nemű lesz az ötödik gyerekük. A bejegyzés melletti szövegből kiderül, hogy a szülők még nem döntöttek a kicsi nevéről, a rajongóktól várnak ötleteket.