Ma is egy csokorba szedtük a friss híreket a hazánkban széles körben ismert személyekről. Nézzük, ki mivel került címlapokra!

Szabó Győző a tokaji borvidék egyik festői szépségű, ám eldugott településén, Mádon kötötte össze életét hivatalosan is a szerelmével, Rezes Judittal akivel már 17 éve alkotnak egy párt.

Az élet sok megpróbáltatás elé állított minket. Volt, amikor az sem volt biztos, hogy együtt akarunk maradni, aztán jöttek a gyerekek, ingatlant vásároltunk. Mostanra lett természetes minden. Ránéztünk a naptárunkra, és kiderült, ha most nem tartjuk meg az esküvőt, akkor megint egy évet csúszik a munkáink miatt.

– magyarázta a friss házaspár a HOT! magazinnak. 

A színész és kedvese nem ragaszkodott ahhoz, hogy esküvőjük fényűző legyen, a múlt heti ceremónián csak a legközelebbi családtagjaik és barátaik voltak jelen: alig 50 vendéget hívtak meg. Mint kiderült, a frigyhez külön engedélyt kellett kérniük, mivel nem telt el  31 nap az esküvő időpontjának bejelentése és a ceremónia között. 

Immár férj és feleségként pózolnak a magazin címlapján.

egyéb hírek

Gáspár Evelin az RTL Klub túlélőshowja, a Survivor kapcsán nyilatkozott a Story magazinnak. Mivel elmondása szerint egész életében diétázott, így az éhség különösebben nem viselte meg, ám a mosdó hiánya annál inkább.

Én az életemet gyakorlatilag végigdiétáztam, szóval a legkisebb bajom az volt, hogy éheznem kell. Amikor tudtam, hogy egy lakatlan szigetre indulok, erre számítottam. Amikor valamelyik csapattársam azon sírdogált, hogy nincs mit enni, az mindig felidegesített, mert arra gondoltam: ember, nem tudtad, hogy hova jössz? Nálam is eljött a mélypont, de úgy voltam vele, ha már szédültem az éhségtől, akkor sok vizet ittam. A fájdalom, az ételmegvonás nekem nem ismeretlen érzések, megtanultam csendben elviselni ezeket. [...] Az ételnél sokkal jobban hiányzott az ágyam és egy rendes mosdó. Főleg akkor, amikor jelentkezett nálam a havi baj. Ezt azok között a higiénés körülmények között igazán nehéz átélni egy nőnek.

– fejtette ki Gáspár.

Czippán Anett hat együtt töltött év után szakított a kisebbik gyermeke édesapjával. A Trendmánia műsorvezetője már hónapokkal ezelőtt elköltözött a párjától.

Reménykedtem, hogy élhetek még boldog anyaként, háziasszonyként, nőként egy ép, egész családban. De másodszorra sem sikerült, amit, bevallom, óriási kudarcként élek meg. De szembe kellett néznem mindezzel. Meg kellett ráznom magam és tudatosítanom, hogy igen, ismét nehéz lesz, de akkor is meg kell találnom a lelki békémet, egyedül. Nem egyszerű feladat két gyerek kiegyensúlyozott és boldog anyukájának lenni két apával, állandó logisztikával, sok munkával, de meg kell oldanom.

– magyarázta a Story magazinnak a tévés, aki hozzátette: inkább az egyedüllétet választotta, minthogy egy olyan kapcsolatban legyen, aminek nem látja a jövőjét.

Keresztes Ildikót napi szinten ostromolják a férfiak, erről az 57 éves énekesnő szintén a Story magazinnak vallott. Mint mondja, bár a karanténidőszakban felszaladt rá néhány kiló, zavarba ejtő üzeneteket napi rendszerességgel kap a férfiaktól. Keresztes úgy véli, a férfiaknak éppen az tetszik, hogy nem "egy szál bél".

A TV2 új kalandrealityje, a Totem újabb játékos számára ért véget: Völgyesi Gabi esett ki. A Unique énekesnője, aki nehezen találta a helyét a Farkasok csapatában, Krausz Gáborral párbajozott. Völgyesi maga kérte, hogy hadd mehessen a megmérettetésre.

Trokán Anna a Meglepetés magazinnak mesélt arról, hogy mennyire megviselte őt, hogy néhány évvel ezelőtt volt egy méhen kívüli terhessége. Ez még jóval a kisfia születése előtt történt. Trokán, akinek szavait a Blikk idézte, azt mondja: életveszélyes állapotba is kerülhetett volna, ha az orvosok nem veszik időben észre a bajt. A színésznőt a gyermeke elvesztése mellett a kórházi procedúra is nehezen érintette, elmondása szerint nagyon kétségbe volt esve, és jól jött volna számára egy olyan női támasz, aki korábban átélt hasonló szörnyűséget.

A Bors írta meg, hogy Sebestyén Balázsékra népharag zúdult, ami a műsorvezető egyik korábbi elszólása miatt indult el. A Rádió1 reggeli műsorát szeptember 3-án a csíkszeredai Szabadság térről sugározták volna, ám a látogatást lemondták a közösségi médiában terjedő, feszültségkeltő felszólalások miatt. Az egész abból indult ki, hogy Sebestyén néhány évvel ezelőtt a Class FM-en megkért egy erdélyi betelefonálót, hogy köszönjön el az anyanyelvén. Arra számított, hogy a férfi románul szólal majd meg, és bár Sebestyén elnézést kért tőle, a tiszteletlen kérésen sokan felháborodtak. Sebestyénék kitelepülése miatt a csíkszeredaiak hangot is adtak nemtetszésüknek, ezért a rádió elhalasztotta a székelyföldi kiszállást.

Mai hírösszefoglalónk végére értünk, szép napot kívánunk!