A mai Instahíradó nem a szokásos formájában jelentkezik, alább helyzetjelentést láthat hazánk hírességeinek közösségi felületeiről. 

Az X-Faktor korábbi győztesével, Tóth Andival kezdjük, aki sérülései ellenére is nagy elánnal készül a Dancing With The Stars következő, azaz szombat esti adására. Az énekesnő a TV2 showműsorában Andreai Mangrával ropja, akivel a jelek szerint keményen készülnek. 

Ma sebtapaszok mindenütt. De szeressük.

– írta posztjában az énekesnő, aki kivillanó combja miatt (is) rengeteg lájkolt zsebelt be.

A következő poszt Koczka Gézáé, azaz MC Haweré, aki egy igen bizarr bejegyzéssel jelentkezett az Instagram-oldalán. A mulatóssztárra komoly bíróságot szabtak ki a közterület-felügyelők, miután autójával szabálytalanul állt meg. Mint kiderült, azért állt meg a járdán, mert sietős volt a dolga: hasmenése volt, azonnal találnia kellett egy mosdót.

Dunakeszin jártam és rám jött a hasmars. Pont egy barátom boltja előtt megálltam a járdán és beszaladtam. Mire kijöttem, már rárepült az autómra két közteres és büntettek is. Lesz***ták, hogy majdnem be***tam. Ilyen drága ka***lásom sem volt még... 

– bosszankodott MC Hawer, akit 10 ezer forintra büntettek meg.

Horváth Éva augusztus végén adott életet második gyermekének, aki az Alex nevet kapta. Az egykori szépségkirálynő most arról mutatott felvételt, milyen az élet két gyermekkel. A videón az látható, ahogy nagyobbik gyermeke, Kristóf, hogyan próbálja meg elaltatni a kistestvérét, Alexet.

Imádom amikor azt mondják, hogy »csendesen, mert alszik a baba«. Ilyen az nálunk, amikor a nagytesó altatja Alexet, mert szerinte tetszik neki a zene.

– írta a modell-műsorvezető.

Kelemen Anna ismert arról, hogy bejegyzéseiben filozofálni szokott. Most a maszkviselés fontosságára hívta fel a figyelmet.

Mit üzennek a képek? nyilvánoshelyenhordjmaszkot. Az nem olyan szexi, de hasznos, ha már itt a lutra album.

– írta a szőkeség.

Az Álarcos énekes műsorvezetőjét, Istenes Bencét is elérte az elektromos bicikli őrület.

Évek óta terveztem, hogy veszek egy elektromos bringát, de először hagytam magam lebeszélni, mert azt mondták, hogy ez puha embereknek van, aztán az ára miatt vacilláltam még nagyon sokat... végül pár hete beadtam a derekam. Zseni döntés volt. Egyrészt a gyerekeket húzni felfelé a hegyen az utánfutóban (kb. 55 kg) nagyon kemény sima bringával, másrészt nem elektromos cangával nem lehet akkora távot megtenni, ha nem vagy durván edzett bringás. Reggel úgy kezdeni a napot, hogy tekertél 15 kilométert meló előtt az erdőben, ahol eleve különleges energiák vannak, teljesen kitisztítja a fejemet, az egész napomnak más dinamikája lesz, égettem egy csomó zsírt és a hangulatom is sokkal jobb... Imádom.

– olvasható Istenes posztjában.

És a végére egy viccesebb posztot hagytunk. Magyarország legtöbb szakmai díjjal kitüntetett DJ-je, Metzker Viktória nagy lábon él. Szó szerint.

Még mindig 39-és a lábam.

– tudatta Metzker.

Na jó, még van ennél is furcsább bejegyzés. Bár a poszt kivételt képez abból a szempontból, hogy egy amerikai színésznő tette közzé, de úgy éreztük, be kell ágyaznunk ide. Demi Moore ugyanis egy hatalmas pénisz mellett pózolt. A műalkotásról készült képet azzal a felütéssel tette közzé, hogy milyen nagyra értékeli a művészetet.

A mai Instahíradót a színésznő bejegyzésével zárjuk. Viszlát!