Csokorba szedtük a legérdekesebb friss híreket hazánk hírességeiről, és persze azokat az anyagokat is, ahol a képeken volt a hangsúly.

Súlyos sérülést szenvedett a Dancing With The Stars próbáján Metzker Viktória. A lemezlovasnak megrepedtek a bordái, s bár két nap múlva színpadra kellene lépnie Márki Norbert profi táncossal, nem tudni, hogy tud-e majd szerepelni a TV2  showműsorában.

Az utolsó emelésnél Norbi a vállára kapott, én pedig vízszintesen, szinte úszom a levegőben. Nagyon szerettem ezt az akrobatikus elemet, amit addig minden alkalommal gond nélkül sikerült megcsinálni. A próbán viszont ahogy felkapott Norbi, valahogy odaütődhetett a bordám a vállcsontjához és hallottam a reccsenést... (...) Kórházba vittek, az orvosi vizsgálat pedig sokkolt. A röntgenfelvételen és az ultrahangon is tisztán látszott, hogy elrepedt a bordám. Most pihenek, nem mozoghatok, ágynyugalomban kell lennem, nem emelhetek, pláne nem táncolhatok. Rettenetesen el vagyok keseredve.

– magyarázta a Borsnak Metzker, aki saját bevallása szerint nem tudja, hogyan szedi össze magát szombatig, de nem akarja, hogy a semmibe vesszen a próbákba fektetett energia.

Bár úgy tűnt, Lola végre révbe ért, most kiderült, hogy nemrégiben végleg zátonyra futott a kapcsolata. Az énekesnő több mint három éven át alkotott egy párt Norbival, aki szintén szakmabeli, s bár nagyon boldogok voltak együtt, adódtak problémák, amelyeket nem tudták rendezni.

Nagyon boldogok voltunk az első két évben, aztán magam sem tudom, hogy mikor, de elfogyott a lendület, elmúlt a szerelem. Talán a harmadik év volt a vízválasztó. Sokat változtam én is, szerintem pozitív irányban, de az a plusz, ami összetart két embert, eltűnt, és nem jött vissza. Próbáltunk dolgozni rajta, de be kellett látnunk, hogy nem sikerült. (...) Norbi nagyon nyugodt ember, én pedig tele vagyok energiával. Még nem jöttem rá, hogy előny-e vagy hátrány, hogy ugyanaz a munkánk, de akármennyire is vonzzák egymást az ellentétek, szerintem ebben a felállásban otthon sokkal nehezebb kikapcsolni.

– vallotta be a hot! magazinnak az énekesnő.

Az elmúlt néhány hónapban rengeteg támadás érte Tóth Gabit. Az énekesnőt leginkább a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust megelőzően érte durva kritika, de ő ennek ellenére is úgy látja, a koncert fontos mérföldkőke a spirituális útnak, amelyen halad.

Az elmúlt hetek pozitív és negatív eseményeit egyaránt sikerült kiénekelnem magamból, szeretettel válaszoltam vissza a gyűlöletre és megháláltam a támogatást, amit sokaktól kaptam. (...) A virtuális világ kommentárjai helyett csak azzal szeretnék már foglalkozni, amit élőszóban kapok az emberektől. Euforikus érzés, hogy életemben először úgy érzem: most végre a szeretet útján járok. (...) Számos csalódás, pofon kellett, hogy visszataláljak ahhoz a Tóth Gabihoz, aki igazából vagyok. Ahhoz a világhoz, ami igazán közel áll hozzám. Ezt az embert látja ma a közönség, ez vagyok én.

– mondta a Ripostnak Tóth.

Hamarosan újabb taggal bővül Czutor Zoltán családja – írja a Blikk. A Belmondo együttes frontemberének húsz évvel fiatalabb felesége, Zsanett már a várandóssága tizenharmadik hetében jár, a kisbaba lesz a harmadik közös gyermekük, de Czutor már hatodjára néz apai örömök elé.

Szinte hihetetlen, de a legidősebb fiam Levente és hatodik gyermekem között 29 év korkülönbség lesz. (...) Zsani egy-két éve már forgatja a fejében ezt a baba dolgot. Nyilván nekem már egészen sok gyermekem van, mert az öt azért akárhogyan is nézzük, nem kevés. Viszont Zsanettől eddig csak fiú gyermekeim születtek, ő pedig nagyon szeretne egy kislányt is.

– fogalmazott a lapnak Czutor, aki bevallotta, egy ideig örlődött, hogy bevállaljon-e még egy gyermeket a szerelmével.

Kajdi Csaba augusztus végén döntött úgy, hogy megmutatja húsz évvel fiatalabb szerelmét, Dávidot az Instagram-oldalán. Kapcsolatukat ezt megelőzően sem titkolták, csak szerették volna óvni azt a nyilvánosságtól. Az első közös fotónak nagy sikere volt a rajongók körében, Kajdi pedig tegnap egy újabbal jelentkezett. A modellügynök és párja sorban zsebelte be a dicséreteket.

Olyan kedves arcú fiú ez a Bubeszka. Legyetek nagyon boldogok!

Jól áll nektek a boldogság.

Olyan jó rátok nézni, szép pár vagytok.

– írta néhány követő.

Hírösszefoglalónkat ezzel a bejegyzéssel zárjuk, viszlát!