Íme pár érdekesség hazai, széles körben ismert instragramozók friss posztjaiból!

Szabó-Kulcsár Edina most már két gyereket nevel, és azt írja az alábbi poszthoz, hogy az utóbbi időben még gyakrabban indul el otthonról smink nélkül.

Korábban sem esett nehezemre smink nélkül mutatkozni, de amióta tudatosan ápolom az arcom, azóta konkrétan szeretek smink nélkül elindulni. Persze ez nem azt jelenti, hogy soha többet nem fogok sminkelni! Ezen a képen egyébként pont nagyon fáradt voltam (és az idő is szomorú volt), de ez a mai nappal sem lenne másképp, ugyanis Ninának sikerült úgy intéznie, hogy most éjjel csak 1-2 órát aludjak

– írja a 30 éves szépségkirálynő-influenszer, és annyit hozzá kell tenni, hogy a kommentelők úgy látják, hogy bár sminket nem visel Szabó-Kulcsár Edina, diszkrét sminktetoválása azért van a szemhéján.

Két buliról is érdemes megnézni egy-egy posztot. Csepregi Éva a Neoton Famíliából elment az Alakreform táborba, hogy Rubint Réka fogyni vágyó klienseinek énekeljen, erről egy videót ide kattintva lehet megnézni. Metzker Viktória pedig nem sokkal az eljegyzése után most végre visszatért a hivatásához, ami alapvetően nem az influenszerkedés, hanem a DJ-zés.

Remegtem, lázas voltam, de akkor is megindultam és megcsináltuk!!! 7 hónap után újra NEKTEK zenélhettem!!! El sem hittem... köszönjük a rengeteg gratulációt, a millió képet, amit csináltunk és a kedves szavakat!! Zseniális szülinapi buli volt

– így szól a felirat az alábbi, Pécsen készült képhez. Metzker automatikusan eltűnő instasztoriban azt is hozzátette, hogy egész este azt kérte mindenki, hogy mutassa meg a jegygyűrűjét.

Ausztrál Tomnak új videója van, Három dolog rosszkedv ellen címmel. A megjelenésre az instagramozókat az alábbi poszttal figyelmezteti, magát a videót pedig ide kattintva lehet megnézni a YouTube-on. A kisfilm megjelenése után azonnal emberkísérletet végeztem, és az eredmény egyértelmű: a címben írt ígéret igaz, a videó tényleg működik és remekül hat rosszkedv ellen. Természetesen ha ön rosszkedvű akar maradni egyelőre, akkor inkább majd egy másik alkalommal tekintse meg ezt a videót.

Nemrég jelentették be a szervezők, hogy a 2021-es Ozora fesztivál is elmarad,a  2020-ra értékesített jegyek 2022-re érvényesek. A rossz hírt nemrég egy jóval kompenzálták: lesz viszont egy egyhétvégés rendezvény ugyanott augusztusban Daad Gathering néven (a fesztivált ugyanis egészen pontosan nem Ozora községben, hanem Dádpusztán rendezik), ami gyakorlatilag egy nagyszínpad nélküli miniozora lesz, feltehetőleg a szokásosnál kevesebb külföldi résztvevővel.

Több hazai híresség is Horvátországban van: Kasza Tiborék Rovinjból töltögetik fel a képeket a hétvégén, ide kattintva lehet megnézni a legfrissebbet. Lakatos Márk ugyancsak visszakapcsolt travelblogger üzemmódba, és ő szintén az Isztriai-félszigetet fedezi fel éppen.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Instahíradó: Szabó-Kulcsár Edina posztolta, hogy néz ki 1-2 óra alvás után, smink nélkül

Plusz: Csepregi Éva ellátogatott az Alakreform táborba, Metzker Viktória 7 hónap után újra DJ-zett, de lázasan, és más friss hírek az Instáról.

0 · May 29, 2021 03:39pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments