A mai képes összefoglalóban, vagyis az Instahíradóban OLYAN hazai és külföldi HÍRESSÉGEKET MUTATUNK, AKIK ELŐVETTÉK dögösebb SZETTJEIKET, ÉS ABBAN PÓZOLtAK KÖVETŐIKNEK.

Vasvári Vivien posztjával indítunk, aki elég merészre vette a formát. A kétgyermekes modell-üzletasszonyt egy dominaszettben örökítették meg, amely nem sokat bíz a fantáziára.

Köllő Babett a Sztárban sztár leszek! című showműsor negyedik élő adásában többek szerint úgy nézett ki, mint Szörnyella – de persze csak az extravagáns ruhája miatt! A színésznőt tetőtől talpig párducmintába öltöztették. Még a műsorvezető, Till Attila sem tudta szó nélkül hagyni a mester szettjét.

Mi van Babett? A Macskákban játszol mostanában és onnan rohantál át? 

– szólt oda a színésznőnek Tilla, aki nem maradt válasz nélkül:

Ennek lesz majd jelentősége ma este. Én most a kis emberkéimhez öltöztem és védem őket. Igazi vadállatok.

– fejtette ki Köllő Babett, akinek ruhájára a Sztárban sztár leszek! másik mestere, Majka is tett megjegyzést: a rapper úgy fogalmazott, szerinte az egész stúdió elférne Köllő masnijában. 

Micsoda outfit! Tolvai Reni ebben a kivételes szabású öltözékben tűnt fel a Dancing With Stars című showműsorban szombat este. A követők az Instagramon aztán nem csupán a hangja, hanem a combtőig érő, rikító rózsaszín és bolyhos harisnya miatt is elhalmozták dicséretekkel a Megasztár korábbi győztesét. 

Dua Lipa néhány nappal ezelőtti bejegyzésével folytatjuk. Az énekesnő választása egy igen különleges felsőre esett: a pillangót megformázó top éppen, hogy eltakarja kebleit.

Rita Ora a szokásosnál visszafogottabbra vette a formát, de ez az almazöld szett szépen kiemelte kerekded domborulatait. A mai Instahíradót ezzel a bejegyzéssel zárjuk, szép napot kívánunk!