Nem tetszik neki a tükörképe, és mosolyogni sem nagyon mer Tornóczky Anita mióta átesett egy szájsebészeti műtéten. Az állatvédő, viselkedésterapeuta az utóbbi időben több kommentelőjétől megkapta, hogy teljesen megváltozott a külseje, s hogy már nem úgy néz ki, mint régen. Azért érte ez a kritika, mert a Konyhafőnök VIP című gasztrorealityben sokszor felpuffadt arccal állt kamerák elé. 

Mint kiderült, egészségügyi okokból feküdt kés alá. Reméli, hamarosan a régi lesz.

Nem szépészeti beavatkozás következménye, ahogy azt sokan feltételezik, hanem a fogszabályozómé és a hozzá tartozó három fémkampóé. A szájsebészeti műtétem óta ráadásul nem működik jól a mimikám sem. Emiatt már mosolyogni sem merek, de ami a leginkább zavar, hogy pöszén beszélek. Sem a felső, sem az alsó ajkam nem áll természetesen, remélem, nyárra újra a régi leszek

– magyarázta az egykori tévés a HOT! magazinnak, aki a Névshowr, a T-Akta, az MTV Roadshow vagy a TV2-n futó Koffeinmentes Mokka című műsorokkal kezdte karrierjét. 

Tornóczky úgy véli, a tévénézők azért is láthatják másmilyennek a vonásait, mert 10 kilót fogyott az elmúlt időszakban. Állítja, különböző arckezeléseken kívül mást nem vállalna be.

Évek óta baráti kapcsolatban vagyok Krasznai Zsolt plasztikai sebésszel. Ő szokta mondogatni, hogy micsoda adottság a széles járomcsontom, más nők több százezer forintot költenek arra, hogy ilyen legyen

– mutatott rá a volt műsorvezető, aki a többórás szájsebészeti műtétjéről korábban részletesen a Blikknek mesélt. Mint mondta, a beavatkozásra azért volt szükség, mert már a száját sem bírta kinyitni a fájdalomtól, amit az okozott, hogy az állkapcsa és a fogazata nincs szimmetriában egymással. Ezért kellett lemezeket ültetni az állkapcsába. De nem Tornóczky Anita az egyetlen a főzőshowból, akit vonásai miatt bántanak: a Konyhafőnök korábbi versenyzőjét, Rácz-Gyuricza Dórát, azaz Rácz Jenő Michelin-csillagos séf feleségét a mosolyráncai miatt kritizálták nem is olyan régen.