IMG 4008

Singh Vikit az anyagi csőd szélére sodorta a pandémia: "Nagyon megvisel minket"

2022.01.25. 16:14

Sok kihívással kell szembenéznie a vírushelyzet miatt Singh Vikinek. Amellett, hogy a pandémia miatt rengeteg fellépését lemondták, a Rising Star korábbi csillagának a vállalkozásai is megsínylik a koronavírust: ruhaüzletét már parkolópályára állította, de az is kérdésessé vált, hogy szentendrei levesezője nyitva tarthat-e.

Még megvan az étterem, de a párommal, Tomival napi szinten beszélünk arról, hogy mi legyen a sorsa. Az év első két hónapja nagyon megvisel minket. A másik vállalkozásunkat, a ruhaüzletünket tavaszig bezártuk, a Supival pedig reméljük, hogy kitartunk addig, ameddig beindul a turizmus. Addig parkolópályán van szegény, épphogy csak üzemel hétvégén

– magyarázta csalódottan a Borsnak az énekesnő, aki levesezőjét egy évvel ezelőtt nyitotta meg; párjával, Csepregi Tamás labdarúgóval közösen üzemeltetik azt. A városba érkező turisták száma az utóbbi időben azonban érezhetően megcsappant, így Singhék éttermébe is kevesebb éhes vendég tér be.

A lapnak azt is elárulta, hogy nemrég a koronavírussal is megfertőződött. Párjával, Tamással a koronavírus omikron variánsát kapták el, ami nagyon legyengítette őket.

Betegek voltunk, tíz napig itthon maradtunk. Erőnk sem volt orvoshoz menni, de nem is szerettük volna kockáztatni, hogy bárkit is megfertőzzünk. Biztos, hogy az omikront kaptuk el, mert minden létező tünetet produkáltunk. Bízom benne, hogy gyorsan a régi lesz a hangom és nem esek ki hetekre vagy akár hónapokra a munkából

– szögezte le Singh, aki az elmúlt két hétben lemondta énekóráit is. Mint ismert, az énekesnő koncertek hiányában az énekoktatásra kezdett el koncentrálni; a karantén alatt online oktatott, az utóbbi időben pedig személyesen fogadta a tanítványait.

Singh Viki korábban úgy nyilatkozott, bár nem derogált neki beállni a pult mögé, de igazi hivatásával, az énekléssel nem akart felhagyni.

Többször volt olyan, hogy sírógörccsel küzdve mentem hátra a konyhára, hogy én nem így képzeltem el ezt. Az volt a félelmem, hogy én énekesnő vagyok, és nem akarom, hogy ez elfelejtődjön az életemben. Nagyon élvezem, hogy civil állásom is van, de nem akarom közben elfelejteni, hogy mi az igazi hivatásom. Most Tomival ketten dolgozunk gőzerővel, reggeltől estig, hétfőtől vasárnapig, hiszen a levesező megvalósítása minden tartalékunkat felemésztette, amit eredetileg a közös házunkra tettünk félre. Reméljük, hogy idővel megengedhetjük magunknak azt, hogy alkalmazottakat vegyünk fel az üzletbe. 2020 nem volt a kedvenc évem, viszont ismét bebizonyosodott, hogy milyen erős a kapcsolatunk Tomival, és hogy a bajban különösen számíthatunk egymásra

– fogalmazott egy éve a Ripostnak.