Nincs olyan valóságshow-szereplő, aki a beköltözésnél nem mondaná el legalább egyszer, hogy később majd a médiában dolgozna. Egy részük aztán a tévés munkák helyett inkább a zenei karriert választja – ilyen celebeket mutatunk ebben az összeállításban.

Majoros Péter

Majkaként, 2002-ben, 23 évesen tűnt fel a Való Világ első évadában. Ő az egyetlen, akinek mindkét fent említett kategória összejött: sikeres előadó és műsorvezető. Az első albumát (Az ózdi hős) egy évvel azután adta ki, hogy kijött a villából. Legsikeresebb dala, a Belehalok 2012-ben jelent meg – Curtisszel és BLR-rel dolgoztak együtt. A koronavírus-járvány előtt rendszeresen adott teltházas koncerteket, slágerei több tízmilliós nézettségeket érnek el a YouTube-on. Eközben a TV2 egyik legfoglalkoztatottabb arca, sok műsort vezetett már, köztük az Ezek megőrülteket, a Star Academyt vagy az 50 milliós játszmát.

Kalmár Genovéva

VV Jenny néven, ValóVilág harmadik szériájának köszönhetően ismerhette meg az ország. Majka mellett neki jelent meg egyedül szólóalbuma. Dalait a magyar zenei televíziók is játszották, de a siker végül itt is elmaradt. Az utolsó hír róla, hogy nyitott egy ruhaboltot.

Rácz Béla

A Való Világ negyedik évadának szereplője, azóta Young G néven ismerhető rapper. Hosszú évek óta rendszeresen ad ki új dalokat, az egyik leghíresebb A LEGNAGYOBB címet viseli, ennek nézettsége közelít a tízmillióhoz. Rácz Béla az elmúlt hónapokban több hírrel is címlapokra került: az egyik, hogy a koronavírus-járvány az ő fellépéseit is lenullázta, így futárnak állt, emellett megszületett a kislánya, aki egy ideig kórházi kezelésre szorult.

Rácz tavaly decemberben egy YouTube videóban fejtette ki hosszabban, mi történt vele az elmúlt tíz évben. Beszélt például arról, hogy az egykori villalakó társával, Simon Olivérrel továbbra is nagyon jó barátok, Baukó Évával is találkozott már, Nagy Alekoszt viszont retardáltnak tartja. 

Szabó Zsófi

Ugyanabban a szériában versenyzett, mint Rácz, VV Zsófi néven. A műsor után a popiparban próbálkozott, elkészítette a Rágógumi című dalt, ami után felhagyott a zenéléssel, az Instagram-oldaláról az derül ki, hogy ma már egy kislány édesanyja.

Nagy Vivien Seherezádé

VV Seherezádé a műsor következő, ötödik szériájában tűnt fel. 2012-ban a VV vezetéknevet dj-re cserélte, lemezlovasnak állt. Évekig foglalkozott ezzel, mint a YouTube-csatornájáról egyértelműen kiderül, de egyszer vége szakadt a fellépéssorozatnak. Az Instagramon, ahol táplálkozási tanácsadóként hivatkozik magára, már 95 ezren követik.

Pittman Cristofel

Ugyancsak a Való Világ 5-ben szerepelt, bár nem sokáig. Első dala a Kubai ritmus volt, amely után próbálkozott még, de annak sikerét nem sikerült felülmúlnia. Aztán pedig mással volt elfoglalva: egykori barátnőjét bántalmazta, ezért a bíróság 300 óra közmunkára ítélte. A Hungary's Got Talentben is indult, de a tehetségét nem értékelték.

Dénes Gábor

A ValóVilág hetedik évadában Dennisként versenyző Dénes videoklipje, amelyben többek közt VV Dóri is domborít, sőt villabéli ellensége, Laci is feltűnik pár pucér női hátsó társaságában, a Beteszem címet kapta, még 2016-ban. Egy kis ízelítő a dalszövegből:  

És ha már itt tartunk, mindenki vallja be
Hogy betenné a hurkát a tepsibe,
Kenyér nélkül, magába’, sebtibe’,
Maradjunk ennyibe’!

2018-ban újabb esélyt adott az álmainak, illetve annak, hogy menedzsere jóslata valóra váljon, ám azóta sem sikerült felkerülnie a hazai slágerlisták élére.

Daniele Piancatelli

 Bár a ValóVilág 10 félig olasz játékosa, VV Digo nem nyerte meg a realityt, mégis profitált valamit a szereplésből, hiszen kiadta az első videoklipjét. Eredeti szakmája egyébként CNC-gépkezelő.

Balázs Mercédesz

Összeállításunk apropóját természetesen az adta, hogy a műsor legutóbbi évadában, VV Merciként feltűnt nő már nem csak TikTokon tátog zenékre, hanem az első saját dalához készít videóklipet. A VV10 bronzérmese Cédeszként rappel majd.

Az első szóló dala debütál majd, amelyhez a videóklipet készítjük. Amiben a történet röviden az, hogy én mint Joker, ő mint Harley Quinn, mint mentor és mentorált, elrabolunk egy úriembert

 – nyilatkozta a RTL Klub Fókuszában G.w.M, aki a szöveget saját maga írta, a dallal pedig a rosszindulatú kommentelőknek szeretne üzenni, akik sokat bántották a műsor miatt.

 Most pedig kérjük, hogy őszintén mondjon véleményt.

Melyik dal tetszik a legjobban?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A Való Világ több szereplőjének is pusztító slágereket köszönhetünk

Majkának tényleg bejött a dolog, de emlékszik még VV Jennyre, akinek teljes albuma jelent meg? És a Kubai ritmusra?

0 · May 29, 2021 10:58am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments