Ma is csokorba szedtük a hazai sztárvilág legfontosabb híreit, legérdekesebb sztorijait, de azok közül az anyagok közül is összeválogattunk párat, ahol a képeken volt a hangsúly.

Előállították Berki Mazsi támadóját

Elkapta a rendőrség azt az idős férfit, aki néhány nappal ezelőtt ököllel támadt Berki Renátára, azaz Mazsira.. A Bors írta meg, hogy az egykori sportvezető, Berki Krisztián feleségének fényes nappal, egy ártatlannak tűnő dolog miatt esett neki egy ismeretlen férfi a nyílt utácn. Mazsi a reggeli rohanásban a szemetet az autójába rakta, kifelé haladva akarta a nagy kukába tenni azt, ám csak egy másik kerületben vette észre, hogy megfeledkezett a dologról. Mivel arról a környékről éppen aznap vitték a szemetet, az anyuka úgy döntött, a zsákot az egyik kukába dobja – az ott lakó idős férfi ezt látva gerjedt haragra: ordítozott, majd ököllel mellkason vágta Mazsit, aki a kocsijához igyekezett és próbált elhajtani a helyszínről. A férfi ezt követően az első ajtót kinyitva, kis híján kitépte Mazsi kislányát, Emmát a járműből.

Mazsi a rémisztő eset miatt úgy döntött, ezentúl az ő autójában is lesz  egyengedélyezett védelmi eszköz.

A férfit aznap előállította a rendőrség és úgy tudom, hogy azóta bekérték az utcában lévő kamerák felvételeit... (...) Rengetegen írtak, hogy hasonló eset történt velük. Volt, aki babakocsival menekült, egy másik ismerősöm gyerekét majdnem elrabolták, miközben próbáltak zacskót húzni a fejére

– magyarázta a lapnak Mazsi, aki testi sértésért és rongálásért is feljelentést tett a rendőrségen. A rendőrség közlése szerint egy férfit ki is hallgattak gyanúsítottként garázdaság vétség és könnyű testi sértés megalapozott gyanúja miatt.

Dundika az anyaságról vallott

Megindító bejegyzéssel jelentkezett a közösségi oldalán Majoros Hajnalka, azaz Dundika. Az egykori playmate a húsvéti ünnepek apropójából írt követőinek arról az Instagramon, hogy két gyermek édesanyjaként mennyire szeret a konyhában tüsténkedni, és hogy az ünnepeket kisfiai, Marián és Olivér miatt várja annyira.

Anya vagyok, várom ezeket a nagyobb eseményeket, mint amilyen a Húsvét is. Jó érzés végignézni a gyerekeken, ahogy izgatottan szorongatják a kis kölnijüket, koncentrálnak, izgulnak, hogy el ne rontsák a verset, amit vagy az oviban, suliban vagy apukáktól tanultak még az utolsó utáni pillanatban pl. a kocsiban ülve. Hosszú órákon keresztül állsz a konyhában, főzöd a sonkát, a sütemények végeláthatatlan hadát, azt veszed észre, hogy elmúlt éjfél, de még a felével sem vagy kész. De az a gyermeki öröm, teljesen kompenzál. Amikor gyerek voltál, arra emlékszel, hogy minden vendégségben tömtek, mint a libát, mindenhol enned kellett, hogy ne bánts meg senkit. Aztán észreveszed, hogy ugyanezt csinálod Te is, de már felnőttként. Sebaj, megeszitek, amit megfőztem, addig fel nem álltok az asztaltól. Aztán jön az este, állva csak azért nem alszol el, mert az illatorgia, ami a fejedet szinte látható glóriaként körbeveszi, ébrentart. Aztán este bezuhansz az ágyba és rájössz, hogy csupán 249 nap és itt a karácsony. Szeretek Anya lenni

– olvasható a posztban.

Rékasi Károlyt tizenegyedjére is megműtötték

Tizenegyedik lábműtétjén is túl van Rékasi Károly, aki hamarosan eldobhatja a mankót. Mint ismert, a színész 2015-ben szenvedett motorbalesetet: kanyarodás közben gázolta el egy figyelmetlen autós Budapesten. Az ütközés miatt öt métert repült, súlyos koponyasérülést és szilánkos töréseket szenvedett. A klinikai halál állapotába került, több műtéten is átesett. A felépülés folyamata hosszú volt: nem csak fizikálisan, de lelkileg is időre volt szüksége a színésznek, aki elmondása szerint már hozzászokott a folyamatos fájdalomhoz.

Most is, ebben a pillanatban is fáj, de az állandó fájdalom nagyon nagy mértékben változtatja meg az ember gondolatait, a létezését. Megtanultam sokkal inkább becsülni a felém irányuló figyelmet, mert tudom, hogy abban törődés van, arra meg piszkosul nagy szükségem volt az utóbbi időben. Az állandó fájdalommal létezés nekem alaphelyzet, már nem csodálkozom rá, már nem hoz ki a sodromból, az életem részévé vált

– jelentette ki Rékasi a Fókusz riportjában, melyet a Blikk szemlézett. A színész arról is beszélt, hogy annak idején, amikor még nem volt szüksége mankóra, a piros lámpánál állva többször is bekopogott a szabálytalankodó sofőrök ablakán, hogy jelezze: azért sérült meg, mert egy másik ember ugyanúgy magasról tett a KRESZ szabályaira.

Rékasira hat hét rehabilitáció és gyógytorna vár.

Horváth Gréta megreformálta étkezését

Az Ázsia Expressz második szériájának győztese, Horváth Gréta év elején árulta el, hogy inzulinrezisztenciája miatt életmódot váltott. Étkezését teljesen megreformálta, kerüli a szénhidrátot, és a nasiknak is búcsút intett. Mostanra több mint 16 kilót adott le, a zöldségárakon azonban nagyot szokott csodálkozni.

A zöldségeknek elég kemény ára lett, tehát ilyen húsáron van. Mikor elmegyek egy zöldséges-körútra, akkor azért kerekedik a szemem, hogy amúgy nyilván egy egészséges életmód pénzbe is kerül

– mondta a Mokkában az influenszer.

Rúzsa Magdi: kemény az anyaság

Rúzsa Magdi február elsején adott életet hármasikreinek, Lujzának, Kevének és Zalánnak, akik szépen növekednek, három csöppséggel azonban nem egyszerű az élet. Bár az énekesnő imádja a szülői szerepet, nem tagadja, nagyon kemény időszak számára a mostani, de a családból szerencsére többen is segítenek neki.

Nagyon kemény. Ez nem az az állapot, amit egyedül lehet csinálni, úgyhogy nálunk a teljes család be kellett, hogy szerveződjön, és ezt most tiszta komolyan mondom. Az unokahúgom itt van nálunk állandóan, egyik nap az egyik nagymama főz, a másik nap a másik nagymama, és mindig itt van mellettünk valaki, mert három kézre szükség van. Szóval ez a része nagyon nem egyszerű

– magyarázta a TV2 Mokka című műsorában az énekesnő, aki azt is elárulta, már most látja babái személyiségét. Elmondása szerint Lujzi hasonlít rá a leginkább.

Annyira érdekes, hogy ilyen picikék, de teljesen látszik, hogy különbözőek. Látjuk, hogy melyikük viszi az apa vonalát és melyikük az anya vonalát. Nagyon látványos, hogy milyen az ő személyiségük már most. Kíváncsi vagyok, hogy ez mennyit fog változni. (...) A Lujzi, ha kézben van, akkor nem is nagyon lehet mással beszélgetni, kiköveteli magának a figyelmet. Ő a kis klónom

– fogalmazott a büszke anyuka.

Az énekesnő az anyai teendők mellett sem tétlenkedik: megjelent az új klipje és már kész a nyári koncertnaptár is.

Kamarás Iván stílust váltott

Kamarás Iván nem riad vissza attól, hogy változtasson külsején, most éppen szőke hajjal hódít. A Jászai Mari-díjas színész egy szerep kedvéért váltott hajszínt.

Igen, egy munka miatt festettem be szőkére, de azt egyelőre nem mondhatom meg, mi az. De színészként néha meg kell tenni ezeket a változásokat

– árulta el a Blikknek a színész, aki nem először festette be a haját: a 23 évvel ezelőtti Európa Expressz című film miatt is szőkére váltott, bár akkor tincsei sokkal világosabbak voltak.

Hidrogénszőke voltam a nyári felvételeken, ám pár hónappal később már a Vígszínházban játszottam a Popcorn című darabban, ahol viszont koromfekete volt a hajam. Kiderült azonban, hogy szükség van pótforgatásra, de a darab miatt nem lehettem újra szőke

– mondta.

Dallos Bogi bikinis fotóval hódít

Bikinis fotóval örvendezette meg követőit Dallos Bogi, aki csak úgy sugárzik a boldogságtól. Az énekesnő pár nappal ezelőtt egy igazi paradicsomi helyszínről jelentkezett be a közösségi oldalán: férjével, Puskás Petivel Egyiptomba utaztak, vörös-tengeri nyaralásukról pedig már jó néhány fotót megosztottak. A Sztárban sztár korábbi versenyzője ezeken a felvételeken egy falatnyi, színes bikiniben pózol, vonzóan karcsú alakja miatt pedig sorra zsebelte be a dicséreteket.

Az énekesnő egy másik posztban egyébként azt is leírta, a tökéletes női test szerinte

Sokszínű, változékony, tökéletlen... A női test nem egy statikus, egy méretben létező dolog, sokkal inkább egy folyamatosan változó, rendkívül sokszínű csoda, amely képes lekövetni a különböző életszakaszainkat, táplálni gyermekeinket, megöregedni velünk.

A mai hírösszefoglalót ezzel a bejegyzéssel zárjuk. Viszlát!