Húsvéti jókívánságok, családi programok, sütés-főzés, szexizés – a hosszú hétvégén ellepték a húsvéti bejegyzések a hazai hírességek közösségi oldalait. Noha a legtöbben úgy gondolják, a karácsony fontosabb, sokan ezt az ünnepet is élvezik, és a legfrissebb Instagram-bejegyzések arról árulkodnak, hogy a hazai hírességek is nagyon várták a nyuszit. A mai Instahíradóból megtudhatja, hogyan ünnepelnek!

Hazánk legtöbb szakmai díjjal kitüntetett DJ-e, Metzker Viktória nyomós okból öltözött idén is nyuszinak.

Ez valahogy mindig az én ünnepem volt... ilyen az élet, ha még papírod is van róla, hogy nyuszi vagy. KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET MINDENKINEK!

– írta a lemezlovas.

Vajna Tímea a barátaival ebédelt Palm Springsben, nem is akármilyen szettben:

A húsvétnak Lilu is megadta a módját.

Anyu arra tanított minket, hogy minden ünnepnek meg kell adni a módját... díszítünk, készülünk együtt. A tojásfa díszítésben, ami nálunk fő attrakció, pedig Félix először vett igazán részt, és elég jó buli kerekedett belőle. És persze, mi felnőttek tárgyalunk a NYUSZIVAL

– olvasható a műsorvezetőnő bejegyzésében.

Som-Balogh Edináéknál pohár is tört, mégsem szegte kedvüket a dolog.

A legjobb délután! Túl vagyunk egy pohártörésen, egy tojásfesték kiboruláson és takarításon, deeee VÉGRE elkészült az első tojásunk! Megfestettük, és persze Lili kívánsága szerint matricáztuk

– írta a színésznő.

Molnár Nini a harisnyáját villantotta meg, mely a kistáskájához is illik. Így kívánt kellemes ünnepeket:

Till Attila ezzel a képpel kívánt követőinek kellemes ünnepeket: 

Bódi Sylvi idén már saját tojásokkal ünnepelt:

Szandi a díszeket saját kézzel készítette.

Szeretem a Húsvét hangulatát, hiszen Krisztus feltámadásával együtt a természet újjászületését is ünnepeljük. A rügyező fák, bokrok látványa engem is felfrissít és új energiával tölt fel. Nálunk éppúgy mint a karácsonyfán, a tojásfán is saját készítésű díszek vannak, amiket barkaágakra akasztunk. Áldott szép Húsvétot mindenkinek!

– üzente az énekesnő.

Tóth Gabi úgy érzi, most minden tökéletes.

Megyeri Csilla a világ egyik leghíresebb Jézus-szobrához látogatott el szeretteivel. A Tarcal melletti dombtetőn magasodó alkotásról azt írta:

Már olyan régóta csodáltam ezt a helyet fotókon - feldobtam ötletként az Anyuciknak, így végre ide is eljutottunk. Annyi csodát rejt kishazánk. 

A Barátok közt egykori színésznője, Kardos Eszter fülpiszkálóval festett tojást.

 Persze a sütés sem maradt el Kadoséknál.

Puskás Peti és felesége, Dallos Bogi a Vörös-tenger partjáról jelentkeztek be. Nem árt egy kis kikapcsolódás!