Íme egy újabb hírösszefoglaló, azaz érdekességek-információk olyan hazai hírességekről, akik gyakran szoktak a médiában szerepelni.

Külseje miatt bántják Hódi Pamelát

Páros lábbal álltak bele Hódi Pamelába legfrissebb posztja miatt. A kétgyermekes influenszert a külseje, pontosabban új hajszíne és a cipője miatt bántották a követői a közösségi oldalán, írja a Ripost. Jóllehet Hódi korábban megjegyezte: azért váltott szőkéről barnára, mert változásra vágyott, a megfelelő árnyalatot azonban még keresi.

Szörnyű ez a hajszín. Bekeretezi az arcod és öregít.

Hol van az a gyönyörű szőke Pamela? Azt mindenki imádta, velem együtt. Nem bántásnak írtam, de ez nem Hódi Pamela.

Nagyon tönkrementél, de lehet ez a hajszín, ami becsapós. Ezt most nem találtad el, bocsi ez az én véleményem!

Minden nagyon szuper, csak ez a cipő.. Mint ami csupa kosz...

– írták többen a fotóhoz, mely ide kattintva érhető el. A poszt alatti kommentekből az is kiderült, hogy a szóban forgó cipő körülbelül 300 euróba (114 ezer forintba) kerül.

Köllő Babett testőrt bérel lánya mellé

Nem bízza a véletlenre gyermeke védelmét Köllő Babett. A Drágám, add az életed! új műsorvezetője eddig telefonra telepített nyomkövetővel próbálta védi lányát, a 12 éves Millát, akit bár egyelőre nem foglalkoztatnak a fiúk és a bulizás, anyja már tudja, milyen óvintézkedésekkel engedi majd el. 

Nagyon kislány még, óvatosan szoktam kérdezgetni, hogy tetszik-e neki valaki, de csak legyint: „Anya, engem ez nem érdekel!” Közben röhögve mondogatja: „Ha lesz egy férjem, én itt fogok lakni, majd ő lakik a szomszédban”. (...) Egyelőre nem tudja elképzelni az életét rajtam kívül. A telefonra telepített nyomkövető helyett sokkal jobb megoldást találtam! Egy mulatós zenészről hallottam, hogy „gyerek őrző-védő” cége van; jobban tetszik az az opció, hogy elkísérje valaki. Testőrt bérelek, ha a lányom elkezd bulizni! Egy biztos: nem Milla tudta nélkül fogom csinálni, hanem megbeszélem vele, hogy sok rossz dolog történhet, ezért távolról fogják figyelni

– magyarázta a HOT! magazinnak Köllő Babett.

Tigris pisivel köpték le Varga Viktor kedvesét

Meghökkentő dologról számolt be a közösségi oldalán Varga Viktor. A bevállalósságáról is elhíresült énekes ezúttal is a peuri kalandozásáról követőinek: mint kiderült, szerelmével, Lilivel megismerkedtek egy férfivel, aki saját bevallása szerint ismert kivételes masszázstechnikájáról. A férfi a szerelmeseken is bemutatta tudományát.

Míg Lili zuhanyzott, velem kezdett, a földön egy törülközőn, erős kezekkel, jól kiropogtatott, kitörte a nyakam, majd megnyomkodott. Azért alig várta hogy csere legyen, így ahogy Lili kijött a zuhany alól, már le is cserélt! Érdekes módon az övé jóval tovább tartott, én pedig az ágyról kisértem végig az indián masszázst. Egy pontot azonban meglepő dolog történt, felállította Lilit, mondta hogy csukja be a szemét és egy itteni kezelést kap. Egy úgynevezett Tiger Pee (tigris pisi) szerből ivott az ember, (amit amúgy a magashegyekben az oxigénhiány enyhítésére használnak), és elkezdte leköpdösni a csajom, és szétkenni rajta (tudod, így porlasztva, mint a tűzköpők) nem hittük el, ami történik. Több se kellett, elvettem tőle az üveget, jól meghúztam, és visszaköptem a figurára az egészet, és szétkentem az arcán, iszonyat röhögésbe keveredtünk, természetesen én is visszakaptam, és alig tértünk magunkhoz, annyira beteg jelenet volt

– mesélte az énekes a posztban, amit a Ripost szemlézett.

Kocsis Tibor először adott tévés interjút a párjával

Az X-Faktor korábbi győztese, Kocsis Tibor tavaly októberben árulta el, hogy egy férfival alkot egy párt. Bár Ferenci Lászlóval közös képeit a coming out előtt is posztolta a közösségi oldalán, első közös interjújukra csak tegnap reggel került sor. A mesterfodrásznak ez volt az első tévés szereplése.

Nincs feszengés, nincs belőle kellemetlen helyzet. Sokkal egyszerűbb így az élet, ezerszer egyszerűbb. Picit ezzel nyilván kommunikáljuk is azt, hogy lehet így, és ez tök oké. Nem kell ezt egy polcra tenni, hogy ők ilyen különlegesek. Ugyanolyan átlagos pár vagyunk, mint az összes többi

– fogalmazott az énekes, aki párjával öt évvel ezelőtt a Vajdaságban ismerkedett meg. Szerelem volt első látásra. Mint mondják, nagyon megkönnyebbültek attól, hogy felvállalták a kapcsolatot.

Horváth Gréta megmutatta striáit

Pár nappal ezelőtt a Velveten is olvashatott Horváth Gréta vallomásáról, aki arról beszélt, hogy bár testét nem látja tökéletesnek, mára elfogadta azt. Az Ázsia Expressz korábbi győztese úgy fogalmazott: a hasa striás, a köldöke pedig bicit belóg. Az Instagramján erről fotót is posztolt. 

Sosem titkoltam, hogy a hasam strás. Ráadásul nem az a pár darab csíkocska díszíti mint azt terhességem alatt gondoltam volna. Kaptam belőle rendesen. Sok frusztráltságott okozott, aztán ahogyan telt az idő egyre jobban elfogadtam

– írta Gréta, aki nemrég teljes életmódváltásba fogott betegsége miatt, és rövid időn belül közel 20 kilót adott le.

Mai hírösszefoglalónk végére értünk. Viszlát!