ÍME A LEGÉRDEKESEBB FRISS HÍREK HAZAI, ISMERT SZEMÉLYISÉGEKRŐL!

  • Berki Krisztián váratlan halála az egész országot megrázta. Felesége, Mazsi a szülővárosába, Kecskemétre költözött kislányával, mert úgy érezte, el kell szöknie a város zaja elől, anyósával azonban telefonon tartják a kapcsolatot.

A napokban beszéltem Mazsival. Úgy tudom, képes ellátni a picit, de azt hozzá kell tennem, hogy az anyukája nagyon sokat segít a kislány körüli teendőkben. Arra kértem, hogy ha úgy érzi, szüksége van rám, akkor telefonáljon és azonnal megyek.

– mondta a Borsnak Júlia, és hozzátette, aggódik menyéért.

Ő is nagyon odavan. Azt mondta, hogy már szakember segítségét is kérte, és stresszoldókat szed, mert nem tudja mással csillapítani a fájdalmát.

– nyilatkozta az aggódó nagymama.

  • Másfél év telt el azóta, hogy külön utakra lépett Görgényi Fruzsina és Vastag Csaba. A színésznő szeretné, ha a nyilvánosság nem foglalkozna azzal, hogy ez történt.

Nem szoktam ilyet csinálni tudjátok jó. Nem is lesz belőle rendszer, történtek dolgok és én azt gondoltam, hogy három nap alatt csak csitulnak a kedélyek, de nem így történt. Úgyhogy pár dologra szeretnék reflektálni magam miatt. Nagyon sokan írtátok nekem sajnálatotokat kifejezve, hogy milyen rossz lehet az én lelkemnek hogy Vastag Csabi nem akart tőlem egy gyereket sem, most meg hirtelen négyet is akar valakitől. Csekkoljátok le nyugodtan, soha egy interjúban sem mondtam, hogy a kapcsolatunk azért ért véget mert én nagyon akartam volna gyereket, Csabi meg nagyon nem. Ez nem igaz, ez egy koholt elképzelés.... Ja, és hasonlítgatni sem kell engem a kislányhoz, mert hát másfél év eltelt, nagyon jó kapcsolatot ápolunk a Csabival, nagyon szeretjük egymást mint barátok, de én nem szeretnék többet Vastag Csabi exe lenni, én Görgényi Fruzsina vagyok, színésznő.

– mondta a Blikknek Fruzsina.

  • Kocsis Korinna egy fotóval jelentette be az örömhírt: megszületett a kisfia. A posztból az is kiderült, hogy a baba május 11-én, múlt szerdán született.
  • A Blikk azt írja, hogy nem ment könnyen, de válásuk után mindenben megegyezett Kulcsár Edina és Csuti, már csak formaság lesz a válóper.

Mindenben megegyeztük, de hogy miként, az csak ránk és a szűk baráti körünkre tartozik

– hárította el a lap érdeklődését Csuti.

  • Schneider Zoltán kislányát alakítja A Séf meg a többiek című szériában Jaksity Kata kislánya. Jaksity is ott volt a forgatásokon, aki elárulta, hogy gyerekkorában ő is statisztált, sőt a nagyobbik fia is színészkedett.

Jázmin nem is munkának fogta fel a forgatásokat. (...) Utána vittem őt a suliba. Azért keményen nyomta ezt az időszakot, de közben összebarátkozott a stábbal, a rendezővel. (...) Támogatom, nagyon sokat tud adni a színészkedés. A nagyfiam Alföldi Róbert három színdarabjában szerepelt 11-13 éves kora között a Nemzeti Színházban. Aztán nem abba az irányba ment Ábel, de egy magabiztos megjelenést adott neki.

– mesélte Jaksity Kata.