Gyakran illetik bántó megjegyzésekkel a közösségi oldalán Rubint Rékát, ám a fitneszlady nem veszi a szívére a rosszindulatú hozzászólásokat. Úgy véli, most sehol nem tartana, ha az elmúlt közel harminc évben azzal foglalkozott volna, hogy mit gondolnak róla a gyűlölködő emberek.

Minden bizonnyal nem véletlen az sem, hogy az utálkozó embereket régóta a kutyagumihoz hasonlítja. Ezt a kivételes hasonlatot a motivációs előadásai során mindig meg is osztja, s elmondása szerint rajong érte a közönsége.

Sokszor kérdezitek, hogyan viselem a gyűlölködő embereket?! Nos! A példám a következő: Számomra a gyűlölködő ember olyan, mint az utcán heverő, nagy rakás kutyakaki. Ha meglátod, belelépsz?! Persze, hogy NEM! Nem lépsz bele, mert a cipőd talpának a takarítása időt és energiát vesz el az értékes idődből. Abból az időből, amit arra fordíthatnál, hogy előre haladj és alkoss. Én, ha az elmúlt 27 évben a cipőm takarításával lettem volna elfoglalva, SEHOL nem tartanék. Jusson eszedbe ez a példa mindig, amikor az utadon megjelennek azok, akik már az elhatározásodat is irigylik. Nézz mindig előre és SOHA ne hagyd cserben azt az embert, akivel 24 órában együtt élsz: Önmagad!

tanácsolta követőinek a posztban Rubint Réka, akinek bejegyzése ide kattintva érhető el.