Hírösszefoglaló nélkül ma sem hagyjuk olvasóinkat. Íme, a legfrissebb információk a hazai hírességek életéből! 

Tóth Vera Kandech Evelyne tragédiájáról mesélt

Tóth Vera szerint súlyos dolgok húzódnak meg amögött, hogy a Megasztár tragikusan fiatalon elhunyt énekesnője, Kandech Evelyne nem örvendett nagy sikernek. A két énekesnő, akik a Megasztár első évadában szerepeltek, a tehetségkutatót követően is tartották a kapcsolatot, ám Evelyne nem futott be ugyanolyan sikeres karriert. Tóth Vera úgy véli, Evelyne is lehetett volna sikeres, csak nem volt olyan támasza, mint neki a szülei. írja a Bors.

Ez családi helyzet. Szerintem a nevelésen és a családi helyzeten múlik, hogy apával, anyával nősz-e fel. Hogy az apád úgy ment el, hogy megígérte, majd visszajön, és soha többet nem jött vissza. Egész életedben marad egy hiány az életedben. Az anyukádat hamar elveszted! Jó, nem amikor a Megasztár volt, kicsit később. De globálisan az ő problémája. (...) Kereste az apaképét. Mindenki, aki szembe jött... és tudom, halottról semmit, de ez nem azért volt, mert ő könnyű vérű volt. Hanem azért volt, mert ő egész életében az apját kereste. És mindig idősebbek...vagy ha nem idősebbek, de jöttek-mentek a fiúk. Egy bizonyos ponton túl már nem tudott kapcsolatot létesíteni. Vagy egy bizonyos ponton túl eltűnt egy kapcsolatból. Legyen az barátnői vagy párkapcsolati viszony. Nem volt képes fenntartani egy bensőséges viszonyt, de erről nem tehetett, ezt pici korából hozta

– magyarázta Vera a Klubrádió Szavakon túl című adásában. Mint ismert, Kandech Evelin hosszan tartó betegség következtében, 37 éves korában hunyt el tavaly októberben. 

Tóth Vera a műsorban arról is beszélt, hogy egészen pár évvel ezelőttig nem takarékoskodott. Mint mondja, sosem érdekelte őt a pénz.

Egy kis panellakó voltam, aki élt egy bizonyos összegből. A műsor után kereső, és átlagon felül kereső ember lettem, aki két kézzel szórta a pénzt. De, az is igaz, hogy engem nem érdekel a pénz! Soha sem érdekelt. Bár egy kisebb rózsadombi villa árát 'ellocsoltam' pár évvel ezelőtt

– vallotta be az énekesnő.

Árpa attila megtanulta kezelni indulatait

Árpa Attila nem tagadja, könnyen ki lehet hozni a sodrából, ám mostanra megtalálta a megoldást indulatai kezelésére. Úgy véli, a színészek – hozzá hasonlóan –általában nárcisztikus személyiségzavarral küzdenek. Nárcisztikus énjével Árpa is megküzdött. 

Nehéz egy nárcisztikus pszichopatának elmagyarázni, hogy igaza van, vagy rosszul reagált valamire. Az indulataimon nekem is túl kellett lépnem. Meg kellett tanulnia a saját igazságomhoz való ragaszkodást és büszkeségemet. Én is tudok indulatos és hirtelen haragú lenni: akkor történik, ha szándékosan bántani akarnak, felidegesítenek vagy igazságtalanságot érzek. Én percekkel később meg is bánom. Ilyenkor elnézést kell kérni, belátni, hogy túlreagáltuk, és legközelebb emlékezni, hogy ne kövessük el újra ezt a hibát. Az önfegyelmet, a racionális gondolkodást elő kell venni, amikor elhomályosít a düh. Engem is nehéz megállítani, de bántani soha nem bántottam még nőt fizikailag, kivéve, ha kifejezetten kérte, de ez más téma

– magyarázta a színész a hot! magazinnak, amit a Blikk szemlézett. A színész arról is beszélt, hogy meglátása szerint minden embernek három énje van: amilyenek szeretnénk lenni, amilyenek valójában vagyunk, illetve amit magunkban elfojtunk.

Majka újra forgat

Noha 2020 novemberében azt nyilatkozta, hogy végleg felhagy a tévézéssel, Majoros Péter, azaz Majka mégis vállalta, hogy a Sztárban sztár leszek! legújabb évadának zsűritagja lesz. A rapper közel két évvel ezelőtt úgy fogalmazott, mivel nincs rászorulva arra, hogy jól fizető tévés szerepléseket kelljen vállalnia, megengedheti magának, hogy nemes egyszerűséggel nemet mondjon az efféle felkérésekre.

Kicsit a televízió most olyan nekem, mint a húszéves feleség, már eléggé unom, egy kicsit már úgy felizgatna egy frissecske

– vallotta be korábban Boros Lajos műsorában, a Lali király CsütörTökében Majka, akinek szavait a Ripost idézte. A rapper 2021 őszén megint kijelentette, hogy abbahagyja egy időre a tévézést.

Az biztos, hogy jövőre nem leszek képernyőn! Nem tudnak olyat kínálni, amit elvállalnék! A szabadságom a legfontosabb

– mondta korábban a Story magazinnak. A TV2-vel azóta a jelek szerint mégis sikerült megegyeznie, a tehetségkutató válógatójának forgatása pedig a minap kezdetét is vette. A Blikk információi szerint a rapper most az előző gázsija másfélszereséért, mintegy 15 millió forintért cserébe írta alá a szerződést.

Kisfia lesz Dudás Mikinek

A világbajnok kajakozó, Dudás Miklós és kedvese, Szigligeti Ivett néhány héttel ezelőtt tudatta, hogy családjuk hamarosan új taggal bővül. Nem titkolták sokáig azt sem, hogy kislányuk, Nara után egy kisfiú érkezik hozzájuk. 

Kulcsár Edina és G.w.M közös tetkót csináltatott

Közös tetoválással pecsételte meg szerelmét Kulcsár Edina és szerelme. Az egykori szépségkirálynő és a rapper, G.w.M, azaz Varga Márk egymás keresztnevét varratták a csuklójukra.

A dologról Edina exférje, Szabó András Csuti is elmondta a véleményét.

Nincs ezzel az égvilágon semmi baj, szeretik egymást, miért ne varrathatnák magukra egymás nevét? Egyébként én is magamon viselem életem igaz szerelmeinek a nevét: Nina és Medox

– mondta a Blikknek Csuti. Nem az első tetoválás egyébként, amelyet Kulcsár Edina magára varratott: korábban egy intim helyre, a jobb keble mellé tetováltatta a Csutival való megismerkedésük dátumát is.

Iszak Eszti „bedurvult”

A Mokka műsorvezetője, Iszak Eszter néhány nappal ezelőtt az Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy beiktatott egy horvátországi nyaralást a hosszú hétvégére. Makarska városába utazott el, ahol kicsit az ételekkel is kísérletezgetett.

A ‘seafood'-dal való ismerkedésem pár évvel ezelőtt a fokhagymás garnélával kezdődött, a grillezett tintahallal folytatódott, mostanra pedig annyira ‘bedurvultam', hogy egészben sült halat rendelek vacsira. Ha ezt 10 éve mondja valaki, biztos nem hiszem el de hát úgy tűnik tényleg változik az ember ízlése

– olvasható a posztban.