Hosszú idő után először posztolt új képet a közösségi oldalán Szabó Zsófia, azaz VV Zsófi. A ValóVilág negyedik szériájának játékosa az utóbbi időben kevésbé volt aktív az Instagram-oldalán, ami követői java részének nem okozott nagy meglepetést, hiszen a szőkeség elsősorban anyai teendőire koncentrál.

Az egykori valóságshow-szereplő, aki tavaly tavasszal adott életet első gyermekének, Luca Annának, ezúttal egy gyümölcsökkel tarkított miniruhában hívta fel magára a figyelmet az Instagramon, szúrta ki a Blikk. A fiatal anyuka legutóbb februárban tett közzé képet magáról a platformon, ahol sok dicsérő kommentet szokott kapni, de van, hogy rosszindulatú hozzászólást is fűznek fotóihoz, mondván, egyáltalán nem hasonlít régi önmagára.

A szőkeség néhány évvel a ValóVilág után az ajakfeltöltés mellett döntött, de kebleit is megnagyobbíttatta. A valóságshow játékosai közül sokan feküdtek még kés alá.

VV Zsófi, aki 2011-ben egy dalt is kiadott Rágógumi címmel, nem sokkal kislánya szülétése után azt nyilatkozta, mivel anyának lenni a legcsodálatosabb érzés számára, mindenképpen szeretne még kisbabát, s nem tudja, miért várt ezzel harminc évet. Várandósságát egyébként egészen a hatodik hónap végéig titkolta.

Pajzsmirigyproblémái miatt orvosa nem kecsegtette sok jóval, párjával egy évig próbálkoztak, mire első babájuk megfogant.

(Fotók: RTL Klub/Sajtóklub, Velvet/Ancsin Gábor)