Külseje miatt vált a kommentelők céltáblájává VV Merci, azaz Balázs Mercédesz. A Cedes néven rapkarriert indító egykori valóságshow-szereplőt az egyik friss Instagram-posztja alatti kommentszekcióban kritizálták, a kigombolt ing alá ugyanis, amelyet viselt, nem húzott melltartót. 

A sasszemű követőknek azonban nem csak a szőkeség dekoltázsa tűnt fel, hanem az is, hogy ajkai sokkal vastagabbak, mint korábban. Volt, aki nem félt rákérdezni nála, vajon átesett-e valamilyen szépészeti beavatkozáson, arra a kérdésre azonban, hogy mi történt a szájával, a ValóVilág korábbi játékosa csak annyit válaszolt az egyik hozzászólónak, hogy

betőtötték'.

A végeredmény azonban nem nyerte el minden Instagram-felhasználó tetszését.

Na, ezt nem kelett volna, annyira aránytalan a pici fejéhez, szép volt pedig.

Gumiszájú

– írták páran VV Mercinek, akinek ajka minden bizonnyal még nem volt feltöltve, amikor az alábbi videoklipet készítette.

Ám nem csak a szájfeltöltés, de mellmérete miatt is pellengérre állították az egykori valóságshow-szereplőt.

Melled hol hagytad? Vagy csak a szúnyog csípett meg?

– kérdezett rá az egyik követő, akinek VV Merci válaszolt is.

Legalább szép kerekre csípte

– szólt vissza a szőkeség, de nem ő az egyetlen, akit keblei miatt ért éles kritika. Emily Ratajkowskival pedig a túl nagy mellei miatt nem akartak együtt dolgozni korábban.

VV Merci egyébként élete egyik legboldogabb időszakát éli: szerelme, Krisztián ugyanis megkérte a kezét, amikor nemrég Párizsba utaztak. Az eljegyzésre az Eiffel-toronynál került sor, ami az egykori valóságshow-hős nagy álma volt. Legutóbb egyébként akkor írtunk a rapperről, amikor elárulta: esküvő csak akkor lesz, ha leszedik a fogszabályzóját, mert nem szeretne dróttal a szájában pózolni az esküvői fotóin. Erre a másfél-két évet kell várnia.