Ma is egy csokorba szedtük a hazánk hírességeivel kapcsolatos legfrissebb, legfontosabb és legérdekesebb híreket. Lássuk, ki mivel került címlapra!

Szinetár Dóra vállalja smink nélküli arcát

Szarkalábait és nevetőráncait is büszkén vállalja a nyilvánosság előtt Szinetár Dóra, aki smink nélkül került a Best magazin címlapjára. A színésznő a retusálástól is ódzkodik, s mivel hazugságnak tartja, szóba sem jöhet nála a képszerkesztés.

Ha egy szerep megköveteli, hogy egy vakolatnyi smink legyen az arcomon, hogy magas sarkú cipőt viseljek, vagy push-up melltartót vegyek fel, azt minden további nélkül megteszem. De a hétköznapokban én egy praktikus ember vagyok. (...) Ez a címlap sem feltétlenül rólam szól, sokkal inkább arról hogy szeretnék felelősséget vállalni nőtársaimért. (...) Én is szoktam magamról posztolni, de csakis olyan képet, amin ténylegesen én vagyok, vállalva a pigmentfoltjaimat, a ráncaimat, a legtöbbször smink nélküli – olykor fáradt – arcomat. És ez hatalmas szabadság

– mondta a Best magazinnak Szinetár, hozzátéve, férje, Makranczi Zalán mellett kezdte el megtanulni elfogadni magát.

Berki Mazsit és Hódi Pamelát gyászukban is bántják

Sokak szerint nevetni és utazni sem lenne szabad Berki Renátának, azaz Mazsinak és Hódi Pamelának Berki Krisztián halála miatt. A médiasztár halála után két héttel azonban Berki mindkét gyermekének édesanyja úgy döntött, hogy visszatér a közösségi médiába. Mazsi először a május 6-án elhunyt férjére emlékezve fekete-fehér képeket posztolt, majd egy igazi paradicsomi helyszínre, Bali szigetére utazott, ahonnan szemet kápráztató képeket oszt meg. Jóllehet élete legfájdalmasabb időszakát éli most, sokan megkérdőjelezik gyászát, pedig mindenki másképpen dolgoz fel egy tragédiát.

Most halt meg a férje, és élvezi a nyaralást?

Balin gyászolsz, nem szégyelled magad?!

Én nem akarom bántani, de mennyi idő is telt el? Max 1 hónap! És már nyaralni ment? Mosolyogva tölti fel a fotókat!

– ilyen és ehhez hasonló kommentek sorakoztak Berki özvegyének képei alatt, melyekből a Story magazin idézett.

De nemcsak Mazsi, hanem Berki korábbi párja, Hódi Pamela is kap bántó megjegyzéseket a közösségi oldalaira való visszatérése óta. Az influenszer azzal verte ki követőinél a biztosítékot, amikor második lánya, Evolet első születésnapi bulijáról posztolt. Bár Hódi a képeket csak két héttel ezelőtt oszotta meg, a sasszemű követők szerint a kerti partira a Berki halálát követő napokban került sor. Állítják ezt azért, mert Hódiék kerítése időközben le lett festve, a szülinapi fotókon ennek azonban nyoma sincs. A támadó kommentelőket az sem hatotta meg, hogy Hódi és férje, Tóth Bence is fekete szalagot tűzött felsőjére.

Berki Krisztián július 1-én lett volna 42 éves, Hódi Pamela pedig csendesen emlékezett meg egykori párjáról. A rosszindulatú kommentelők azonban ezt a médiacsendet sem hagyták szó nélkül. Hódi a bántásokat nem tűrve vissza is szólt kritizálóinak.

Nem vagyok az a nagy komment-törölgetős, de akik megjegyzést tesznek arra, hogyan éljük az életünket a történtek után, azokat igenis tiltani és törölni fogom. Nem lát bele mindenki az életünk minden napjába, épp emiatt nem érzem úgy, hogy ezt el kell tűrjem. A kötelességem elvégzem még akkor is, ha nem posztolok a temetőből, a sírhelyről. Kivittem a lányomat a temetőbe július 1-jén, az édesapja születésnapján: vittünk virágot, rajzot és meghallgattuk Halász Judittól a Boldog születésnapot című dalt. Ennél többet nem tudunk tenni, és akik szerint a nyári szünetben a szobában kéne ülnünk és sírni azért, ami történt, azokat szeretném megkérni, hogy gondolják át, amit kommentelnek. Köszönöm a megértést

fogalmazott Instagram-történetében.

Egyéb hírek

Bódi Sylvinek bejött a vidéki élet

Élvezi a vidéki életet Bódi Sylvi, aki a zöldségtermesztés és a veteményezés mellett állatokat is tart, amiben szintén örömét leli. Az egykori modell udvarán most már 43 baromfi kapirgál. Jelenleg egy Balaton-parti faluban él, a fővárost pedig cseppet sem hiányolja.

5-6 között kelek minden reggel, hogy meg tudjam őket etetni, de mindig izgalommal tölt el, hogy kiengedhetem, láthatom őket így ez nekem már nem probléma, hiába nem lehetett régen 8 előtt kirobbantani az ágyból. (...) Engem mindenki azzal riogatott, hogy a csirkék szétkaparják majd a kertet, de nem sőt, a pusztítás helyett egyenesen besegítenek nekem, felcsipegetik a rovarokat de a növényeket és zöldségeket azonban nem bántják. (...)  Reggel kimész a harmatos fűbe, és sétálsz, leszeded a friss paradicsomot meg az uborkát, ez egy igazi kis édenkert. Én nagyon jól érzem magam most, Pest egyáltalán nem hiányzik. Ahogy beérek ide dugó, stressz minden fogad, vidéken azonban mindenki kedves velem, a szomszédokkal is jóban vagyok, nekem nem kell most más

– szögezte le Bódi az RTL Klub Reggeli című műsorában.

Tóth Gabi most már tesz a negatív véleményekre

Már nem érdeklik a negatív vélemények Tóth Gabit, aki családjának hála boldogabbnak érzi magát, mint valaha. A Sztárban sztár leszek! című showműsor mestere az erdélyi turnéja után győződött meg arról, hogy ő is egy szerethető előadó, az őt körülvevő szeretet pedig arra ösztökéli, hogy hagyja figyelmen kívül az utálkozó embereket.

Két és fél éve vagyok anya és vannak emberek, akik sokkal többet foglalkoznak velem, mint én saját magammal. Most jöttem rá, hogy az anyaságnak és a gyerekemnek is a legnagyobb csodát köszönhetem. Pont annyit foglalkozom saját magammal, amennyit egy embernek kellene saját magával foglalkoznia. Ezáltal pedig az élettel és a gyermekemmel foglalkozom, aki által olyan élményeket kapok, amit soha senki nem tud elvenni. Erre pont most jöttem rá, nagyon durva. Nem foglalkozom másokkal, hogy mit csinálnak, mire készülnek, miért csinálja, hogy csinálja. Ez még mindig brutális, hogy emberek többet beszélnek egy adott illetőről, mint saját magukról. Nagyon hálás vagyok a gyermekemnek, hogy milyen minőségi napjaink vannak. Sok hasznos dolgot tettünk, magunkért, érte, és embertársainkért. Kívánom, hogy ezt minden olyan ember, aki jelen esetben velem van elfoglalva tapasztalja meg milyen ez. Most rohadtul rájöttem mindenre. Olyan szeretet vesz körül, hogy érdekel is engem, hogy egy-két ember hogy vergődik magának jobbra-balra

– fejtette ki 24 órán át elérhető Instagram-történetében az énekesnő, akinek szavait a Blikk idézte.

VV Merci fogszabályzósan nem menne férjhez

Mesébe illő eljegyzéséről beszélt a Cedes néven rapkarriert indító Balázs Mercédesz, azaz VV Merci. Az egykori valóságshow-szereplő kezét Párizsban, az Eiffel-toronynál kérte meg a párja, Krisztián, akit még Siófokon, egy átbulizott éjszakán ismert meg.

Nekem az volt az álmom, hogy az Eiffel-toronynál kérjék meg a kezem, és utána elmenjek Disneylandbe. Jött a karácsony, kaptam is tőle egy repjegyet, teljesen levette a fókuszt arról, hogy meg fogja kérni a kezem. Ilyeneket mondott, hogy nem gondolod, hogy meg fogom kérni a kezed hét hónap után. Beletörődtem. Amikor már az utolsó reményemet is elvesztettem, belekezdett egy szövegbe, ami úgy tűnt, mintha megcsalt volna és azt akarja elmondani. Végül előkapta a dobozt, hogy meg szeretné kérni a kezem

mesélte az RTL Klub Reggeli című műsorában az egykori valóságshow-szereplő, hozzátéve, esküvő csak akkor lesz, ha leszedik a fogszabályzóját, mert nem szeretne dróttal a szájában pózolni az esküvői fotóin. Erre a másfél-két évet kell várnia. Vőlegénye egyébként bármenedzskért ténykedik, de neki is van OnlyFans-oldala.

Gáspár Virág összeköltözne szerelmével

Több mint két és fél éve alkot egy párt szerelmével, Krisztiánnal Gáspár Virág, aki elég erősnek érzi a fiatalemberrel való kapcsolatát ahhoz, hogy új szintre emeljék azt. Gáspár Győző lánya az összeköltözést tervezi, Budapestre szeretnének bútorozni. A fiatal lány, aki idén érettségizett, munkát is vállalna a fővárosban.

Januárban lesz majd három éve, hogy együtt vagyunk Krisztiánnal, szeptembertől pedig szeretnénk összeköltözni Pesten. (...) Azt még én sem tudom, hogy valójában mi és ki vagyok. Ez nagyon nehéz szerintem amúgy, de most épp munkát keresek. Nem kell félni a jövőtől, sodródni kell az árral

árulta el Gáspár a TikTok-oldalán.

(Borítókép: Szinetár Dóra, Berki Mazsi, Hódi Pamela; RTL Klub/Bielik István, Velvet/Kaszás Tamás)