VV Anettet a kórházi ágya mellett volt kénytelen felköszönteni az édesanyja

2022.07.21. 07:00

Élete legtragikusabb születésnapján van túl Béres Anett. A Való Világ 3. szériájának játékosa jelenlegi állapota miatt fel sem tud kelni a kórházi ágyból.

Mint ismert, VV Anett az a valóságshow-szereplő, akit múlt hét hétfő hajnalban meztelenül, törött csontokkal, öntudatlan állapotban talált meg egy kapálni induló idős férfi egy siklósi szőlősben. Az egykori reality-sztár barátnőjével, Sáfrány Emesével az azt megelőző szombaton vett részt egy illegális Ayahuasca-szeánszon, a rituálé területéről másnap üldözték el erős hallucinációi.

A menekülés következtében szerzett sérülései miatt Anetten hat órás életmentő műtétet végeztek, ugyanis két csigolyája is eltört, valamint törött bordacsontja átszúrta a tüdejét.

Bár az életveszélyen már túl van, orvosai ágyban tartják, állapota miatt hason kell feküdnie.

Így volt kénytelen eltölteni 41. születésnapját, amit morbid módon, de talán mégis lehet ünneplésnek nevezni, hiszen életveszélyes sérülései ellenére megélhette július 20-át.

Édesanyja is meglátogathatta az egykori VV-sztárt, akit a kórházi ágy mellett volt kénytelen felköszönteni.

A Bors információi szerint a hölgy csak rövid ideig tartózkodhatott bent, így Anett a nap nagy részét magányosan töltötte. A fiatal nőnek jelenleg is kibírhatatlan fájdalmai vannak, amelyeket gyógyszerekkel tartanak kordában.

Hogy kitől kapta Anett a rémisztő hallucinációkat okozó Ayahuasca főzetet, annak egy részletes helyi riportban jártunk utána.