tothgabi1.png

Tóth Gabi sírva adott interjút: „Nagyon kivagyok idegileg”

2022.08.26. 08:00

Tóth Gabi néhány nappal ezelőtt úgy döntött, hogy egy időre visszavonulót fúj a közösségi médiából. Az énekesnőnek elege lett abból, hogy folyamatosan támadják, és hogy nem csak őt, de gyermekét is halálos fenyegetik.

Elmondása szerint lelkileg igen nehezen viseli azt a gyűlöletkampányt, ami egy évvel ezelőtt, az Eucharisztikus Kongresszuson való fellépése után vette kezdetét. A Megasztár korábbi csillaga a Tények Plusznak adott exkluzív interjújában könnyeivel küzdve adott magyarázatot tetteire. 

Én nem rejtettem véka alá a hitemet. Ez nem egy annyira titkos dolog volt, hogy én a nagy vadóc lány hirtelen előálltam, mint a nagy szent Szűz Mária, tehát nagyjából erre butítottak le, ilyen házmester hergelést csináltak a karakteremből, miközben én valójában évek óta beszéltem a hitemről, melyet egy ekkora eseményen is megvallottam

– magyarázta Tóth Gabi, aki hitének a kislánya, Hannaróza Mária születése óta ad nagyobb hangot.

Engem 18 évesen betoltak a műtőasztalra, tüdőembóliával, élet-halál között. Közölték velem, hogy nem lehet gyermekem. 2019-ben én terhes lettem és áldott állapotba kerültem. Tehát mi ez ha nem az Isten műve és mi történt, hogy mégis megkaptam ezt a gyönyörű áldást. (...) Hogy forduljak Isten ellen, amikor engem megajándékozott egy élettel?

– vetette fel a kérdést Tóth, hozzátéve, az orvosok is azt mondták, hogy gyermeke Isten műve. Várandóssága előtt azt tervezte, hogy örökbe fogad majd egy gyermeket, ha eljön az ideje.

Vallásosságát azonban múltja és stílusa miatt sokan visszásnak érezték. Mint mondja, van, hogy

napi 85 darab halálos fenyegetést kap, átlagosan reggel 7 és este 11 között.

Azt is elárulta, hogy nagyon kivan idegileg, de van, aki erőt ad neki. Kislánya mellett a rajongói is biztatják. Mint mondja, vannak olyan emberek, akik azzal keresik meg, hogy fogyatékkal élő gyermekeiken segítsen.

A fogyatékkal élő gyermekeiket elhozzák a koncertjeimre, mert azt érzik, azt mondják, Gabi, te majd átmosod ezt a kis lelket, majd talán erőre kap.

Az énekesnő arról is beszélt, milyennek látja ő az igazi Tóth Gabit. 

Semmi különleges nincs. Mondhatnám úgy is, hogy nincs itt semmi látnivaló, pont olyan vagyok, mint minden más ember. Voltam egy kiskamasz, voltam egy kamasz, egy lázadó, rocker. Megéltem mindent, aztán elfáradtam, lenyugodtam, családanya lettem... és egyre fontosabbá váltak számomra azok az értékek, amiket otthonról hoztam. És akinek családja és gyermekei vannak, pláne nem kell ezt magyarázni, mert pontosan fogják érteni, miért mondom ezt.

A teljes riport itt tekinthető meg:

 (24.hu, Ripost)

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: TV2/Tények Plusz)